Slovenija
25 ogledov

Do sobote v glavnem še do 25 stopinj Celzija

Poletna osvežitev Bralec Borut
Vremenoslovci do srede napovedujejo še sončno vreme, potem padavine. Prihodnji teden naj bi imeli znatno nižje temperature.

Jutri bo podobno vreme, kot ga imamo danes, večinoma jasno bo, najvišje dnevne temperature bodo od 28 pa vse do 33 stopinj Celzija.

V torek bo pretežno jasno in vroče; tudi v sredo bo še dokaj sončno, proti večeru pa bo v severnih krajih že lahko nastala kakšna nevihta. Pihal bo jugozahodnik. V četrtek bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Vročina bo začela popuščati.

Od četrtka naprej bodo naši kraji pod vplivom višinske doline nad zahodno Evropo, v severnem Sredozemlju pa bo nastalo plitvo ciklonsko območje. Z jugozahodnikom bo v višinah nad naše kraje pritekal postopno hladnejši in vlažen zrak.

Vse dni bo spremenljivo oblačno z občasnimi padavinami, predvsem ob morju tudi nevihtami. Postopno bo hladneje, najvišje dnevne temperature bodo do sobote v glavnem še nad 25, od nedelje naprej pa predvidoma malo nad 20 stopinj Celzija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.