Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Dobili bomo nov šov

bog ne daj da bi crknu televizor Planet TV
24. septembra na Planet TV prihaja nova oddaja Bognedaj, da bi crknu televizor (ang. Gogglebox), oddaja, ki je v Veliki Britaniji osvojila celo nagrado BAFTA.

Zabavna oddaja naj bi razkrila, kako se Slovenci obnašamo med gledanjem televizije. "To je oddaja o življenju ljudi, njihovih zvezah, njihovih dnevnih sobah, o tem, kako se otroci in starši med seboj pogovarjajo o televiziji. Bognedaj, da bi crknu televizor pokaže, da je televizija v naših dnevnih sobah živa in vznemirljiva. Da ima še vedno nepogrešljivo vlogo v naših življenjih, pa naj jo spremljamo linearno, z zamikom ali pa na telefonu oziroma tablici,“ oddaj napovedujejo na Planet TV in obljubljajo ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje.

Oddaja Gogglebox oziroma po slovensko Bognedaj, da bi crknu televizor je najprej postala uspešnica na britanskih tleh, zdaj šov lokalno producirajo tudi na Kitajskem, v Kanadi, ZDA, na Irskem, v Franciji, Litvi in Latviji, letos pa prihaja na Poljsko in v Slovenijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.