Magazin > VIP
285 ogledov

Nova Miss Universe Slovenije je Ana Haložan

Haložan
1/80
Anže Petkovšek
V Grand hotelu Union v Ljubljani so okronali novo Miss Universe Slovenije. Lento najlepše je prejela 19-letna Ana Haložan, ki bo Slovenijo zastopala na svetovnem izboru, katerega lokacija še ni znana.

Naslednica Urške Bračko, Miss Universe Slovenije 2014, je 19-letna Ana Haložan. Za laskavi naziv in številne nagrade je premagala 13 tekmic. Odločitev o zmagi je sprejelo 14 žirantov, med njimi pa je sedela tudi Miss Universe leta 2002, Iris Mulej.

Prva spremljevalka je postala Urška Novak, ki bi v primeru, da se zmagovalka ne bi mogla udeležiti svetovnega dogodka, zastopala barve Slovenije. Za drugo spremljevalko so izbrali Anjo Kragelj, Miss fotogeničnosti je postala Katja Trdan, Miss simpatičnosti pa Danijela Zagorščak.

Zmagovalka bo decembra odšla na tri tedenske priprave na svetovni izbor, kjer bo sodelovala z največjimi imeni v modni industriji.

Letošnji izbor Miss Universe Slovenije je že tretje leto zapored vodila izkušena TV in radijska voditeljica Kaly Kolonič, ki ima za seboj že 15-letno kariero v medijih. "To eden izmed redkih dogodkov v Sloveniji, kjer se zbere mednarodna elita. Vzdušje v dvorani je neverjetno in je izjemno veselje ter čast voditi tako velik dogodek, ki ga v živo gleda več milijonov ljudi iz kar 70 držav po svetu, vključno s trenutnim predsedniškim kandidatom ZDA, gospodom Donaldom Trumpom, od katerega sem ravno pred dnevi dobila tudi lepo darilo. Medtem ko sem pretekla leta nosila kreacije Sherri Hill iz New Yorka, oblikovalke, ki oblači tekmovalke na svetovnem izboru Miss Universe, lani kreacije Kraus Feshion Line, pa bom letos oblekla večerno obleko Vesne Sposa iz Zagreba, priznane kreatorke v svetu mode, sploh večernih toalet," nam je pred izborom zaupala voditeljica.

Ana Haložan | Avtor: Print screen: ekskluzivno.si Print screen: ekskluzivno.si


Dogodek je bil tudi glede izbora glasbenih točk zanimivo obarvan, saj so se na odru znašli različni izvajalci. Nastopila je večno  kameleonska glasbenica Alya, štajerski reper 6 Pack Čukur skupaj s Hangover Ladies, urbana miniaturna pop pevka Eli pa v družbi plesalcev Maestro. Svetovne prvakinje v street in show plesih iz Plesnega mesta so se predstavile z letošnjo zmagovalno točko na svetovnem tekmovanju. Sam's Fever, najboljši posnemovalci kralja Elvisa Presleya v Evropi, so nastopili v družbi svetovnih vice prvakov v rock and rollu iz Plesnega mesta, v svet vročih ritmov pa sta navzoče popeljala mednarodna prvaka v salsi, Giancarlo in Masha.

miss universe | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek


Nagrade, ki jih prejme zmagovalka:

1. Štipendija Zagrebške šole za ekonomijo in management (ZŠEM), v vrednosti do 20.000 evrov.
2. Brezplačen pregled in nega o zdravju oči na KLINIKI SVJETLOST.
3. Obutev HUMANIC.
4. Modna hiša VESNA SPOSA podarja zmagovalki večerno obleko in ji v času mandata omogoča izposojo večernih koktejl oblek za posebne priložnosti.
5. Darilni bon znamke PLETIX v vrednosti 300,00 evrov.
6. Letna oskrba z neuLASH proizvodi za rast trepalnic.
7. Unikatna zlata ogrlica "Miss Universe“ ZLATARNE DODIĆ.
8. Letna oskrba dekorativne kozmetike YVES ROCHER.
9. KiK oblačila, ki jih je zmagovalka nosila na izboru.
10. Nega las v SALONU MIRJAM v času trajanja mandata.
11. Fascia Blaster, izdelek, ki je številka 1 v boju proti celulitu in maščobnim celicam na svetu, podarjata zmagovalki Ashley Black, guru Fasciontologije in Agencija Ekskluzivno.

Komentarjev 3