Magazin > Film & Glasba & TV
173 ogledov

Dobili smo nov program

živi mrtveci Žurnal24 main
Fox stavi na priljubljene serije in njihovo ažurnost.

Včeraj je v 40 odstotkov slovenskih domov s kabelsko ali satelitsko televizijo prišel program Fox. Gre za krovni program družbe Fox International Channels, ki je bila na našem trgu doslej prisotna s programoma Fox Crime in Fox Life, na njem pa bo mogoče spremljati aktualne sezone priljubljenih serij in filme.

“Kot krovni program bo Fox predvajal večžanrov, večinoma pa bo šlo za premiere na trgu,” je za Žurnal24 pojasnil Gregor Memedović, regionalni direktor Fox International Channels za Balkan, in dodal, da bodo nove dele predvajali tako hitro po premieri v Ameriki, da se jih ne bo izplačalo kopirati s spleta. Fox Life in Fox Crime, kot pravi Memedović, ostajata, pri čemer bo prvi postal predvsem prostor za “ženske” vsebine, kot so Razočarane gospodinje, Fox Crime pa bo predvajaltudi “produkcijo, ki je do zdaj nismo videli, recimo italijansko in francosko”.

Zdaj le Telemach in Total TV

Fox lahko trenutno spremljajo le naročniki Telemacha in Total TV, naročniki Siola, T2 in Amisa, ki sicer lahko gledajo Fox Crime in Fox Life, pa bodo nanj morali še počakati.

“Za zdaj se še pogajamo in upam, da bodo ta kanal prej ali slej sprejeli. Mislim, da je tudi v interesu ponudnikov kabelske televizije, da ga imajo, ker bo to najboljši kanal med vsemi kabelskimi kanali,” je optimističen Memedović, ki se ne boji, da bi bilo nišnih kanalov za slovenski trg preveč, saj “se bo vse večljudi obračalo na kabelske televizije in iskalo kakovostne niše”.

"Pop non stop ima svojo identiteto"

Kaj prihod Foxa pomeni za plačljivi paket Pop non stop, s katerim Pro Plus išče programske niše, smo povprašali pri Pro Plusu, ki pravi, da ima Pop non stop "svojo identiteto, specifične programske poudarke in je hkrati edini od paketov, ki ni univerzalen, pač pa z vsebinami prilagojen slovenskim gledalcem", ki so ga menda dobro dobro sprejeli in se mu pridružujejo v vse večjem številu.

Komentarjev 3
  • bla_blabla 14:00 16.oktober 2012.

    Daj res....mi date kakih 500 evrov na mesec, da vam popravljam napake, ki jih vsak ki je koncal OS ne bi naredil???

  • Mio Mondo 09:13 16.oktober 2012.

    Kje si admin? tale bober smeti vsepovsod! uzemi cunjo pa ga pobriši....

  • bober123 09:08 16.oktober 2012.

    Vaš komentar je bil izbrisan zaradi kršenja kodeksa Žurnala24.