Magazin > Lepota & telo
59 ogledov

Dobitniki modnih nagrad Elle Style Awards

Ele Style Awards 2016
1/10
Foto: Elle
Modna revija Elle je že četrto leto podelila Elle Style Awards, kjer so v sedmih kategorijah nagradili najbolj modne osebe slovenske scene.

Letošnjo Nagrado leta 2016 v sklopu Elle Style Awards je dobilo Društvo SOTO za projekt Made in Slovenija. To je projekt, ki s svojim delovanjem in zasnovo pomaga širiti slovensko modo tudi izven naših meja. V kategoriji Modni oblikovalec je nagrado dobila Tanja Zorn Grželj, ki s svojo zgodbo gradi že od leta 1995. V svojih kreacijah pozornost posveča tako materialom kot krojem, detajli pa zaokrožujejo njen ustvarjalni proces.

V kategoriji Elle ženska, kjer so se za naziv potegovale Lorella Flego, Samira Kentrić in Alma Kochavy. Zmagala je voditeljica in modna novinarka Lorella Flego. Elle moški je letos postal maneken Alen Kobilica, ki s svojo uspešno zgodbo navdušuje in osvaja široko občinstvo. Premagal je voditelja Petra Polesa in plesalca Lukasa Zuschlaga. Nagrado za medijski obraz je dobila mlada igralka Inja Zalta, ki jo trenutno spremljamo v nadaljevanki Usodno vidno. Nagrajenka kategorije moška kolekcija je postala Sara Valenci, modna oblikovalka, ki oblikuje za moške, a njene kreacije lahko nosijo tudi ženske. V kategoriji mladi talent pa je nagrado prejel Matic Veler, modni oblikovalec, ki se svojim prodornim in opaznim delovanjem prebija v ospredje med najbolj perspektivne slovenske kreatorje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.