Magazin > VIP
230 ogledov

Dobrodelna Nana Zeneli naletela na nehvaležno mamo

Nana Zeneli mediaspeed
Čeprav ji je Nana Zaneli pomagala, ta ni pokazala niti malo sočutja do druge mame, ki je bila v podobni situaciji kot ona.

Na svoj Facebook je Nana Zeneli, slovenska pisateljica in novinarka, zaisala, da je bila zelo razočarana nad mlado mamico, ki ji je pomagala pred nekaj leti. Nana zelo rada pomaga ljudem v stiski, a očitno lahko tudi ljudje, ki so prejeli pomoč, presenetijo s svojo sebičnostjo.

"Pred štirimi leti sem pomagala mamici samohranilki (takrat je rodila) s kompletno opremo za dojenčlka – od posteljice do pleničk … Danes sem se obrnila nanjo in jo vljudno napisala, da v materinskem domu zbirajo opremo, prav tako za mamico samohranilko. Vprašala sem jo, če ima kaj, kar ji je odveč, če je otrok kaj prerastel, da pomagamo naprej. Njen odgovor? 'Raje vržem v smeti, kot da nekomu nekaj dam!' No, ostala sem brez besed," je šokirano zapisala Nana.

V komentarjih, kjer so bili njenio prijatelji in sledilci prav tako zgroženi nad besedami mame samohranilke, pa je Nana še zapisala, da ji je poslala sliko otroške banjice, ki jo je vrgla v smeti: "Očitno jo je obsedla nekakšna zloba."

Komentarjev 7
  • Dav Lob 16:33 27.februar 2017.

    OD KDAJ? "slovenska pisateljica in novinarka"

  • Majazmaja 12:01 27.februar 2017.

    Od kdaj je novinarka? Za to, da postaneš novinar, moraš končati FDV - smer novinarstvo, oz. kakšno drugo fakulteto (!!!) in se zaposliti na delovnem mestu novinarja. Kot vem, ta gospa nobene fakultete ni videla drugače kot od zunaj.Od ...prikaži več kdaj je pisateljica? Njeni pisunski (!!!) podvigi so sramota ne le zaradi obravnavanih tem, pač pa tudi zaradi šibkega jezika in neverjetnega števila slovničnih napak (očitno skrpucala niso bila niti lektorirana).

  • Jaka Kranjski 13:11 26.februar 2017.

    Ali je za njo pršut kradla?