Šport > Nogomet
32 ogledov

Dobrodošlica Edinu Džeku ob prihodu v Rim

Edin Džeko, prihod v AS Romo EPA
Bosansko-hercegovski reprezentant je prispel v večno mesto, kjer je njegov prestop iz Manchester Cityja tik pred srečnim koncem.

Edin Džeko je v četrtek pristal v Rimu, potem ko je julija zaradi pogajanj o prestopu izpustil tudi medsebojno tekmo svojega Manchester Cityja in novega kluba AS Rome, zdaj pa je v večno mesto prišel dokončat začeto delo in potrdit selitev iz Premier League v Serie A.

Bosansko-hercegovskega reprezentanta so dolgo časa povezovali z odhodom s stadiona Etihad, kjer je bil le kratek čas še pod taktirko Roberta Mancinija kolikor toliko redni član prve postave, kjer je zdaj že dlje nezamenljiv Sergio Agüero, medtem ko lahko Manuel Pellegrini računa tudi na Wilfrieda Bonyja.

Kot je julija razkril Goal, so "Giallorossi" povišali stopnjo zanimanja za nekdanjega člana Wolfsburga, ki je izpustil tudi prijateljsko tekmo med obema ekipama tisti mesec. 

Edin Džeko, prihod v AS Romo | Avtor: EPA EPA
Pogovori so očitno dobro napredovali, potem ko je Roma slovesno oznanila, da je Sarajevčan na mestnem letališču pristal v četrtek pozno popoldne, pričakala pa ga je navdušena množica navijačev.

Pellegriniju je poleg Bonyja kljub očitno neizbežnem odhodu ostal še napadalec José Pozo in nova okrepitev Raheem Sterling, ki je za Liverpool vlogo napadalca večkrat opravljal v lanski sezoni.

Dobrodošlico Džeku je med prvimi zaželel dolgoletni reprezentančni soigralec in zdaj klubski kolega Miralem Pjanić, ki je na Instagramu ob besedah "Dobrodošel domov, brat!" poziral z Džekom, Ademom Ljajićem in Radjo Nainggolanom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.