Svet
136 ogledov

Dojenček umrl le nekaj ur po porodu

Sarah in Travis Mithcell Policija v Oregonu
Sarah in Travis Mitchell sta člana tako imenovane Cerkve Kristusovih sledicev, ki ne verjame v medicino. Prepovedala sta zdravljenje svojega dojenčka, zaradi česar sta obsojena za uboj.

Sarah Mitchell je v Oregonu začetku marca v hiši svojih starih staršev rodila dvojčici; med porodom so bili v hiši le člani družine. Vsi pripadajo Cerkvi Kristusovih sledilcev, ki uradno medicino zavrača.

Ena od novorojenih deklic - rodili sta se dva meseca prekmalu - je imela že takoj po porodu težave z dihanjem. Družina se deklice ni odločila odpeljati v bolnišnico, zanjo so le molili. Deklica je čez nekaj ur umrla.

Kot je poročal ABC News, je obdukcija pokazala, da je deklica umrla zaradi zadušitve; kot je povedala zdravnica Karen Gunson se je rodila dva meseca prekmalu, zaradi česar še ni imela dovolj razvitih pljuč, da bi samostojno dihala. V kolikor bi prišlo do poroda v porodnišnici, bi deklici lahko pomagali, da bi preživela.

Po smrti ene izmed dojenčic so iz hiše poklicali policijo, ki je s seboj pripeljala tudi reševalno službo. Reševalci so starša prepričali, da so dvojčico, ki je še živela, vendarle odpeljali v bolnišnico, kjer so ji rešili življenje.

Starša je policija zaradi tega, ker svojemu otroku nista omogočila ustreznega zdravljenja, ovadila, pristojno sodišče v Oregonu ju je po hitrem postopku obsodilo za uboj iz malomarnosti. Kakšna bo njuna kazen, sodišče še odloča.

Kot še poroča ABC News je omenjena verska ločina od leta 1955 odgovorna za najmanj 78 otroških življenj, ki bi jih z ustreznim zdravljenjem vse lahko rešili.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 18
  • Johnny13a 08:52 09.junij 2017.

    starši italijanskih otrok se nebi strinjali s tvojimi neumnostmi... Se zavedaš gorja, ko bodo slovenskim staršem zaradi teh neumnosti začeli umirati otroci... Podpiši se z imenom in priimkom, da bodo imeli krivca... da ne bo potlej spet kriva država...

  • Johnny13a 08:49 09.junij 2017.

    In ko v Sloveniji (torej na tvojem domačem pragu) ljudje verjamejo, da so cepiva proti boleznim strup, ker vsebujejo aluminij (hkrati pa pijejo pijače iz pločevink), ali pa da jih amerika zastruplja iz zraka zaradi chemtrailsov (čeprav je navadna para ...prikaži več od izpusta motorja aviona) tu pa ni neumnosti?

  • Johnny13a 08:47 09.junij 2017.

    In tisti odrasli in otroci, ki bodo zaradi takih izjav umrli ali bili popolnoma nepokretni? Bo spet država kriva, ker vas ni neumneže spametovala? No, saj verjetno boste za vnetje možganskih open svojega otroka takrat krivili zaroto, zdravnike, chem-trailse in ...prikaži več še koga, samo sebe ne...Mimogrede: močno dvomim, da si prebolela mumps in nima nobenih zdravstvenih težav, tako da prodajaj bučke komu drugemu...