Svet
25 ogledov

Dojenčico skrila v stranišče in ji rešila življenje

mati, dojencek 24sata
Pred divjanjem alkoholiziranega moža se je 33-letna mati zatekla v kopalnico in v školjko skrila dojenčka. Po 13-tih urah dojenčica dehidrirana in podhlajena, a živa.

33 -letna Jessica Arrendale iz ameriške zvezne države Georgia je svojo šestmesečno dojenčico rešila pred nasilnim možem, in sicer tako, da jo je skrila  v straniščno školjko.

Jessicin mož je postal nasilen, ko sta se vrnila z večernega izhoda, kjer je popil precej alkohola. Kot kaže, se to ni dogajalo prvič. Jessica se je pred divjanjem nekdanjega marinca najprej skušala zaščititi z bejzbolsko palico, nato pa se je s šestmesečnim otrokom zatekla v kopalnico in zaklenila vrata. Mož, ki je bil oborožen s puško, je prerešetal vrata kopalnice, zadel in ubil ženo. 

Dojenčka, ki ga je mami uspelo skriti v stranišče, ni našel. Policija je mrtvo mamo našla ležati čez straniščno školjko, v drugem prostoru pa očeta, ki je si je sodil sam.

Dojenčica, ki je bila v straniščni školjki 13 ur, je bila dehidrirana in nekoliko podhlajena, drugih zdravstvenih težav pa ni imela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.