Slovenija
78 ogledov

»Dokler ne zberem za najemnino«, je zapisano ob šotorih, ki danes stojijo v Ljubljani in Mariboru

šotor nlb nlb
Ljubljana, 29. september 2014 - NLB je v okviru jesenske akcije za promocijo Študentskega paketa v bližini fakultet postavila šotore, s katerimi komunicira nagradno igro, v kateri si študentje lahko priborijo denarno nagrado v okvirni višini ene mesečne najemnine.

Šotorjenje v bližini študentskih naselij je le ena izmed aktivnosti v kampanji, ki poziva mlade k ustvarjanju in zagonu nekonvencionalnih poslovnih idej, o katerih sanjajo. Med drugimi je ambasador akcije študent in ekstremni športnik, Bine Žalohar, ki je iz ljubezni do ekstremnih športov razvil vir zaslužka, pa ekipa TOK TOK pohištva, ki si je s svojim ustvarjanjem zagotovila delovna mesta na področju razvoja izdelkov iz lesa, po katerih je v svetu vse več povpraševanja.

S šotori, ki bodo danes in jutri postavljeni v Ljubljani in Mariboru, pri NLB-ju študente na nekonvencionalen način opozarjajo na nagradno igro, v kateri si lahko z odprtjem Študentskega paketa priborijo nagrado v višini 200 evrov, ki znaša toliko kot povprečna enomesečna najemnina v študentskem domu. Drzna gverila, ob kateri se ustavljajo mimoidoči, pa je le del aktivnosti v okviru jesenske akcije za promocijo NLB Študentskega paketa. V NLB so se odločili, da z namenom spodbude mladih pri ustvarjanju in zagonu podjetniških v kampanji predstavijo zgodbe mladih Slovencev, ki so ustvarjali in si ustvarili svojo delovno mesto ali vir zaslužka že v času študija.

 

Tako je eden izmed obrazov kampanje Bine Žalohar. Freestyle smučar, downhill kolesar, surfar in ljubitelji drugih ekstremnih športov v naravi. Binetu konvencialni športi niso predstavljali izziva, zato se je odločil, da bo njegova ljubezen do ekstremnih športov postal njegov način življenja in njegov vir zaslužka. Čeprav še študent, je danes tudi profesionalni ekstremni športnik, učitelj smučanja, tekmovalec, prav tako pa sodeluje v različnih filmskih projektih.

 

Ustvarjali na izi in si zagotovili svoja delovna mesta so prav tako radijski novinar in voditelj Matej Rodela, umetnik Andrej Koruza in industrijski oblikovalec Martin Šoštarič. Ekipa TOK TOK je svojo strast našla v oblikovanju lesenega pohištva z modernim izgledom iz lokalno dobavljivih in okolju prijaznih materialov. Globalni trg so še posebaj navdušili z lesenim brezbaterijskim in brezelektričnim zvočnikom za Appleove telefone, ki so ga poimenovali Trobla.

 »Želimo širiti pozitivne zgodbe, zgodbe o tem, da se splača ustvarjati in slediti svoj strastem,« pojasnjuje Brigita Švigelj, vodja tržnega komuniciranja za mlade uporabnike iz Nove Ljubljanske banke, o tem zakaj je rdeča nit jesenske akcije zgodba o ustvarjanju.

 Za dodatne informacije ali slikovna gradiva se obrnite na brigita.svigelj@nlb.si.

 

O nagradni igri

Nagradna igra traja do 20. oktobra, če te zanima kako lahko sodeluješ obišči Facebook stran Klik Generacija.

 

O Študentskem paketu NLB

Paket vsebuje:

• NLB Študentski račun z brezplačnim vodenjem;

• spletno in mobilno banko NLB Klik brez pristopnine;

• brezplačno prejemanje varnostnih SMS-sporočil;

• NLB Varčevalni račun mladih in

• telefonsko banko NLB Teledom, dostopno 24/7 in uporabno kjerkoli in

kadarkoli. Tudi brez pristopnine.

NLB Študentski paket lahko odprejo študentje ali polnoletni dijaki, ki so  hkrati mlajši od 27 let, imajo veljavno potrdilo o šolanju, imajo stalno bivanje v Sloveniji ali dovoljenje za začasno bivanje, predložijo davčno številko in niso v delovnem razmerju. NLB Študentski račun si lahko odprejo prek Facebook strani KLIK Generacija ali v najbližji poslovalnici NLB. Več info na http://www.nlb.si/str-paket

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.