Magazin > VIP
99 ogledov

Domača resničnostna zvezdnika v tujini dobro služita

Erika Smolak Osebni arhiv
Zaljubila sta se v resničnostnem šovu Ljubezen na seniku, danes pa nista le srečna zakonca temveč tudi uspešna poslovna partnerja.

Erika in Damjan Smolak sta svojo ljubezensko zgodbo dopolnila s poslovno, doma imata namreč uspešno ekološko kmetijo, katere produkti slovijo tudi onkraj naših meja. Še posebno njun jabolčni mošt, ki gre še v Avstriji kot za med.

"V Avstriji se nama je ponudila poslovna priložnost. Ob Vrbskem jezeru imava stojnico, kjer gre v promet predvsem naš jabolčni mošt, ki ga Avstrijci zelo cenijo. Morda še raje prodajava v tujini, saj ni boljši le zaslužek, temveč tudi odnos. Seveda moraš biti tudi tam prijavljen, vendar so oblasti veliko bolj fleksibilne in pripravljene pomagati. Inšpektorji so ti v pomoč, namesto, da bi iskali le napake," pove Erika, ki Avstrijce z moštom razvaja skozi vse leto, pozimi na božičnem sejmu tudi s kuhanim.  

Komentarjev 2
  • 1slovenka 10:26 07.avgust 2016.

    ta dva sta si bila očitno res namenjena

  • smejka 10:22 07.avgust 2016.

    Nista zvezdnika, temveč pridna in delovna kmeta.Z delom in super izdelki sta zaželjena povsod.No, sta zvezdi na delovnem področju.Čestitke,Erika in Damjan.