Magazin > VIP
67 ogledov

Domen Kumer zapušča Slovenijo

Domen Kumer Osebni arhiv
Pevec Domen Kumer bo v nekaj mesecih zapustil domovino.

Preselil se bo v Avstrijo, natančneje v Zgornjo Štajersko, kjer tik ob slovenski meji s starši gradi dve družinski hiši. Kdaj točno se bo preselil tja, še ne ve, ker je odvisno od poteka gradbenih del, računa pa, da v od šestih do osmih mesecih.

Zanimalo nas je, zakaj se bo preselil čez mejo. "Razlogov je sicer več, zagotovo pa je največjo vlogo pri tem imela želja, da nekega dne živim v svoji hiši,“ je povedal pevec in dodal, da se skupaj z njim selita tudi starša.

Je pa poudaril, da se bo še vedno ukvarjal z glasbo. "Tudi v prihodnje bom delal na tem, da bom živel od glasbenega ustvarjanja in poustvarjanja kot do sedaj. Je pa res, da nikoli ne veš, kam te čas pripelje," je še razkril. Na vprašanje, koliko časa bo živel v tujini, pa diplomatsko odgovoril: "Saj veste, da je čas relativen pojem.“

Pevec je v začetku leta začel prodajati svoje luksuzno stanovanje na prestižni lokaciji v Mariboru. Takrat je ovrgel govorice, da ga prodaja zaradi bankrota ter napovedal, da z družino načrtuje selitev v hiše.

Komentarjev 1
  • Šemefuky 08:15 26.junij 2013.

    Ma kdo je to? Kaj poje ringa ringa raja po vrtecih. In kaj potem, če se preseli, saj bo še vedno član velike EU družine, samo, da ne gre na Kitajsko ali Indijo, da ne dvigne preveč prodajo CD.