Šport > Nogomet
53 ogledov

Domžale v pričakovanju spektakla

Domžale, lusitanos Anže Petkovšek
Domžale si v primeru uspeha v drugem krogu kvalifikacij za Ligo Evropa obetajo velik spektakel, je določil ples kroglic v Nyonu.

V Nyonu so izžrebali pare tretjega kroga kvalifikacij za Ligo Evropa. Domžale so na prvi tekmi drugega kroga v gosteh remizirale s Šahtjorjem in imajo lepe možnosti za napredovanje v tretji krog, kjer bi se pomerili z West Ham Unitedom pod vodstvom nekdanjega hrvaškega selektorja Slavena Bilića.

''Žreb nam je ponudil dodatno motivacijo za četrtkovo povratno tekmo. V primeru napredovanja bi pisali zgodovino in te priložnosti si ne želimo in ne smemo izpustiti. Kljub zanimivemu žrebu pa so vse naše misli usmerjene v nedeljski derbi z Radomljami in povratno tekmo z Belorusi. Šli bomo korak za korakom in prepričan sem, da nas to lahko popelje v London,'' je za uradno spletno stran kluba povedal športni direktor Matej Oražem, ki na domačem stadionu računa na bučno podporo navijačev.''

''V nedeljo in predvsem v četrtek nas na domačem igrišču čakata dve zelo pomembni tekmi, kjer bomo še kako potrebovali podporo in pomoč naših zvestih navijačev. Klub in ekipa bosta, tako kot na dosedanjih treh tekmah, naredila vse, kar je v naši moči, da bomo po obeh tekmah vsi veseli, zadovoljni in ponosni.''  

Tako Domžale kot Šahtjor, ki ima prav tako še vedno realne možnosti za napredovanje, sta se strinjala s predlogom West Hama, da bi povratna tekma potekala v Londonu, saj nogometni stadion v Londonu, kamor se je preselil angleški prvoligaš, do 28. julija še ne bo nared.

''Dogovor mora sedaj potrditi še evropska nogometna zveza in če se bo to dejansko zgodilo, bo povratni obračun tretnega kroga kvalifikacij za evropsko ligo otvoritvena tekma novega modernega objekta, imenovanega Queen Elizabeth Olympic Park, ki bo takrat sprejel 54.000 gledalcev,'' je na svoji spletni strani še zapisal slovenski prvoligaš.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.