Magazin > VIP
285 ogledov

Donald pred Melanio osvajal to svetovno zvezdnico

Donald Trump, Melania Trump Profimedias
Kako je občudoval njene obline, si poglejte v videu.

Donald Trump in njegova ljubezen do žensk. Nenehno se pojavljajo novi in novi videi, v katerih je to ljubezen moč opaziti. Ni ga sram uporabiti vulgarnih besed in ni ga sram pokazati, da verjame v svoj pristop. Zdaj je v javnost prišel nov posnetek, iz leta 2000, ko si je na modni prireditvi VH1 Fashion Rocks, zdajšnji ameriški predsednik dodobra ogledal obline dveh 'spajsic' – Emme Button in Victorie Beckham.

Pevki sta ga na rdeči preprogi vprašali, kaj ima oblečeno, ta pa je svoj pogled usmerjal v njune prsi in zadnjico: "To zame ni pomembno. Ne vem, kaj imam oblečeno. Lahko bi pogledal v suknjič, ampak to je bolj važno vam ženskam."

Ko je Emma opazila, kkao si jo Donald ogleduje, jo je v trenutku postalo sram in svojega nelagodja ni mogla skriti. In Melania? Melania pa je samo stala zraven in se prijazno smehljala ter pevkama odgovorila na vprašanje, kaj ima ona oblečeno.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.