Magazin > VIP
39 ogledov

Donald Trump z darilom presenetil znano Slovenko

kaly kolonič Osebni arhiv
"Darilo je prišlo nepričakovano, zato je bil to toliko večji šok,“ je o darilu, ki ga je prejela od nepremičninskega mogotca Donalda Trumpa, za Žurnal24 povedala voditeljica izbora Miss Universe Slovenije.

Donald Trump, lastnik licence Miss Universe, se je odločil z majhno pozornostjo presenetiti organizatorje lokalnih lepotnih izborov. Med njimi sta tudi zakonca Kraljevič, organizatorja hrvaškega in slovenskega izbora za Miss Universe, in voditeljica slovenskega izbora Kaly Kolonič.

"Darilo je prišlo popolnoma nepričakovano, zato je bil to toliko večji šok. Donald Trump je le Donald Trump. Čeprav je sredi predsedniške kampanje, je zakonca Kraljevič in mene obdaril z majhnimi pozornostmi. Poslal je svoj podporni material, s katerim se zahvaljuje za naše dolgoletno sodelovanje v okviru tega izbora,“ je za Žurnal povedala Koloničeva in dodala: "Ponosni smo, da za svetovno organizacijo Miss Universe in za šovom, ki ga gleda kar milijarda ljudi in ima večjo gledanost kot Oskarji, stoji moški, ki kandidira za ameriškega predsednika in trenutno močno vodi pred vsemi ostalimi predsedniškimi kandidati. Vse, kar se tiče Trumpa, je veliko, to smo doživeli lansko leto, ko smo bili na njegovi zasebni zabavi v Miamiju, kjer je bilo resnično neverjetno! Je poseben, neverjetno karizmatičen in sposoben človek, od katerega se je možno marsikaj naučiti. Med drugim tudi to, da je recept za uspeh to, da je denar povsod okoli nas, samo zgrabiti ga je treba.“

Komentarjev 7
  • prider 15:25 07.oktober 2015.

    @majazmaja - Tudi vaš vzdevek ni kaj prida in vse pove o vas.

  • Avatar Zala
    Zala 05:06 07.oktober 2015.

    Poslal vam je "podporni material" .......... in kaj je to? Leseni koli za oder, mogoče drogovi za kuliso, držalo za mikrofon, mogoče ša prospekte s predstavitvijo, kaj je to izbor miss? Če bi bil ta podporni material kaj vreden ali ...prikaži večli uporaben bi tudi povedala, kaj ste dobili. Tako pa mislimo, da je navaden "klump", ki ga niti imenovati ne upaš !

  • Avatar olor
    olor 14:15 06.oktober 2015.

    kalimero