Magazin > VIP
58 ogledov

"Donaldu je Melania le predmet"

Inavguracijski ples EPA
Tako naj bi Donald Trump gledal na svojo ženo Melanio.

Po mnenju strokovnjakinje za telesno govorico novi predsednik Združenih držav Amerike Donald Trump na svojo ženo Melanio gleda samo kot na predmet. Kot je za ameriški medij Mic povedala Susan Costantine je to opazilo veliko ljudi, ko so spremljali inavguracijo. Opazili so veliko razliko med odnosom zakoncev Trump in zakoncev Obama.

Trumpov odnos do Melanie je, kot je povedala Susan, zelo hladen: "Melania je zanj le predmet. Ne vidim nobene topline ali prave ljubezni in sočutja."

Za Independet pa je o njunem prvem plesu po inavguraciji spregovorila strokovnjakinja za govorico telesa Patti Wood. Med plesom je iz telesne govorice razbrala, da je njun odnos zelo neuravnovešen – Melania je do Donalda veliko bolj spoštljiva, kot on do nje. Kot je povedala Woodova je Trump ženo med plesom seksualno vlekel bližje svojemu mednožju. Melania pa se je umikala in s tem nakazovala, da se noče 'združiti' s svojim partnerjem.

Obe strokovnjakinji sta zaključili, da Donald daje vtis, da na Melanio gleda zgolj kot na predmet in ne kot na ženo in mamo svojega otroka.

Komentarjev 23
  • Avatar mirkoslav1956
    mirkoslav1956 14:02 26.januar 2017.

    Tega novinarja in vse novinarski kader VPRAŠAM kaj pa njim pomenijo njihove soproge,matere ali otroci.Kako vas ni sram pisati te bedarije in se tako vtikati v osebno življenje drugih oseb.Dajte počistite pred svojim pragom.

  • Štefan Sobočan 13:59 26.januar 2017.

    TITO IN JOVANKA. Dobro: Melanija in Urška ter druge predsedniške žene v javnosti z možmi so le spremljevalke, ki jih možje pač vselej ne držijo za rok(i)ce. Morda pa se še kdo spomijja dosmrtnega predsednika druga Tita in drugarice Jovanke, ...prikaži več, "kako su se ponašai u javosti"? Je bila tudi ona Predmet?

  • sajnirespaje 11:47 26.januar 2017.

    Si morda kdo upa reči, da je Urška Bačovnik Janezu Janši le predmet, ker je tudi med njima starostna razlika 22 let ?