Zdravje > Fitnes
35 ogledov

“Dostavljeno naravnost v tvojo zadnjico”

Italijane je vznemirila novica, da bo namaz Nutella poslej prepovedan. (Foto: EP Žurnal24 main
Pod psevdonimom Caloriebrands uporabnik na družbenih omrežjih imena znanih živilski blagovnih znamk še vedno uspešno spreminja v številke, ki so enake njihovi kalorični vrednosti.

Na družbenih omrežjih Instagram in Tumblr uporabnik pod imenom Caloriebrands še vedno objavlja fotografije embalaž živilskih izdelkov znanih blagovnih znamk, ki imajo visoke vsebnosti sladkorja in so energijsko zelo bogati. Še vedno ima velik krog oboževalcev ...

 

A photo posted by caloriebrands (@caloriebrands) on Jun 30, 2016 at 8:32am PDT

Pri tem njihova imena spreminja v številko, ki je enaka kalorični vrednosti posameznega pakiranja. “Tako bi morale izgledati blagovne znamke, da bi ti pomagale doseči željeno oblikovanost telesa za poletje,” je zapisal v opisu svojega profila.

Priljubljeni izdelki

Priljubljeni znamki arašidovega masla je naposled ime spremenili v 4.704, najbolj znani grenčici v 3.399, čokoladnemu jajčku presenečenja v 111 in kečapu v 760.

 

Regret twice last shot #calories #caloriebrands #saturdaynight #design #brands #jagermeister #instadrink #drink

A photo posted by caloriebrands (@caloriebrands) on Oct 2, 2016 at 4:50am PDT

Omako pesto genovese znane italijanske znamke testenin je preimenoval v 988 in pod objavo zapisal: “Samo zato, ker je zelena, te še ne bo naredila vitkega.” Fotografijo pice, ki ima 1.680 kalorij, pa je podnaslovil z besedami: “Dostavljeno direktno v tvojo zadnjico.”

 

We've placed the surprise outside #caloriebrands #calories #kinder #surprise #chocolate #brands #instafood #design

A photo posted by caloriebrands (@caloriebrands) on Aug 31, 2016 at 4:24am PDT

Čeprav je slikovit prikaz kalorij lahko dober smerokaz pri reviziji naših prehranjevalnih navad, strokovnjaki svetujejo, naj ne postanemo obsedeni s štetjem kalorij, saj so si te, glede na vrsto živila, med seboj različne. Poleg tega pa mora biti vsaka dieta uravnotežena. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.