Magazin > VIP
50 ogledov

Douglas odkrito o svojem boju

Michael Douglas Catherine Zeta-Jones FameFlynet
Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones sta spregovorila o bolezni, ki je spremenila njuno življenje.

Douglas se je v New Yorku udeležil svetovnega kongresa o raku, na katerem je pred 3000 zdravniki med drugim povedal, da so mu kar trikrat postavili napačno diagnozo, leta 2010 pa le odkrili, da je za njegove težave kriv rak na grlu in ne rak na jeziku. "Ponavadi na takšen oder pridem po nagrado,“ je svoj govor začel oskarjevec in dodal, da bo vesel, da po srečanju s takšnim številom zdravnikov dvorane ne bo "zapustil z novo prognozo“.

Z igralcem je prišla njegova žena, igralka Catherine Zeta-Jones, ki je izjavila, da je presrečna, da se je s svojim soprogom lahko udeležila tega dogodka. "Ko sem izvedela za diagnozo, sem bila na dnu. Ko si poročen z nekom, ki se bori za pravico ...Prvič v življenju pa se je moral boriti za svoje življenje,“ je povedala zvezdnica.

Douglas je to priložnost izkoristil in pohvalil zdravnike, ki so mu pomagali. Svoj boj proti raku je primerjal z vojakom, ki se pripravlja na bitko, in poudaril, da je imel veliko srečo, da je še vedno pri življenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.