Avto
565 ogledov

Doživljenjska garancija avtomobila že leta 2019

Lynk & Co 03 concept
1/6
Lynk & Co
Lynk & Co je na avtomobilskem salonu v Šanghaju na Kitajskem predstavil konceptno vozilo 03 concept, s katerim podjetje, ki je bilo prvič predstavljeno lani v Berlinu, za njim pa stoji kitajski velikan Geely, obljublja doživljenjsko garancijo za vozilo in brezplačen internet. In to na vseh trgih, na katerih se bo vozilo prodajalo.

Eno od najmočnejših sporočil letošnjega avtomobilskega salona v Šanghaju so imeli na razstavnem prostoru Lynk & Co, mlade avtomobilske znamke, katere lastnik je kitajski Geely, podjetje, ki je kupil Volva.

Ime Lynk & Co je bilo prvič razkrito lansko jesen v Berlinu, ko so razkrili tudi, da bo to znamka, ki bo dopolnjevala Volvovo ponudbo vozil, z vozili nove znamke pa želijo v avtomobilski svet vpeljati nove, do zdaj še nevidene koncepte poslovanja.

Tudi brezplačen internet in gumb za delitev

S konceptom, označenim pod številko 03, so v Šanghaju napovedali, da bodo za vse svoje modele ponudili doživljenjsko garancijo, pomoč na cesti in brezplačno povezavo z internetom. S tem želijo povsem na glavo obrniti proces nakupa in uporabe avtomobila kot tudi doživetja v vožnji. 

Avtomobilist svoja vozila predstavlja kot pametne telefone na kolesih, svoje izdelke pa bodo prodajali strankam neposredno preko interneta oziroma z drugimi alternativnimi metodami, ne pa preko prodajalcev v prodajnih salonih. Kupci bodo lahko z nakupov vozila sklenili tudi naročniško razmerje z medijskimi storitvami Netflix ali Spotify. Vozila bodo imela vgrajen tudi gumb namenjen deljenju ali izposoji vozila v slogu Airbnb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.