Šport > Košarka
8 ogledov

Dragić in Udrih spet skupaj

beno udrih Profimedias
Z onstran Atlantika prihajajo prijetne vesti za slovenske ljubitelje severnoameriške košarke.

Slovenski veteran Beno Udrih in kapetan slovenske reprezentance Goran Dragić bosta v novi sezoni v ligi NBA soigralca v vrstah Miami Heat. Kot je možno prebrati na spletnih straneh Sun Sentinela, se je Udrih strinjal z vrnitvijo v Miami.

Vodstvo kluba s Floride se je v začetku pomladi odreklo Udrihovim uslugam ter ga izplačalo, potem ko si je poškodoval desno stopalo. Udrih se je Miamiju pridružil novembra lani v menjavi igralcev Miamija in Memphis Grizzlies za veteranski minimum. S takšno kombinatoriko je lahko Miami za krajši čas pripeljal Joa Johnsona, ki je kasneje podpisal za Utah Jazz.

Štiriintridesetletni Udrih je v NBA doslej igral za San Antonio Spurs, Sacramento Kings, Milwaukee Bucks, Orlando Magic, New York Knicks, Memphis Grizzlies in Miami Heat. S San Antonio Spurs, katerim se je pridružil v sezoni 2004/2005, je osvojil dva naslova prvakov lige NBA v letih 2005 in 2007.

Miami bo novo sezono odprl z uvodno tekmo 26. oktobra proti floridskim tekmecem Orlando Magic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.