Šport > Košarka
23 ogledov

Dragić: Nočem govoriti o Phoenixu

goran dragić miami heat Youtube
Najboljši slovenski košarkar se je privadil na nov klub, kjer se je po manj kot mesecu dni že zapisal v zgodovino.

Goran Dragić se v Miamiju odlično počuti, kar dokazujejo njegove predstave na košarkarskem parketu. Slovenski branilec je na tekmi proti Los Angeles Lakers dosegel 500. trojko v svoji NBA karieri in postal prvi košarkar po sezoni 1993/1994, ki je v rednem delu sezone zmagal na petih zaporednih tekmah proti moštvu iz mesta angelov.

Dragić je po tekmi spregovoril o tem, kako se je privadil na življenje na Floridi, kjer je hitro pozabil na svojo nekdanjo ekipo. ''Počutim se odlično. Prvih nekaj dni sem moral spoznati vse igralce, način dela, trenerje in ostalo osebje. Zapomnil sem si približno 70 odstotkov imen. To je dobro,'' se je pohvalil 28-letnik.

Na vprašanje, kakšni so občutki po odhodu iz Phoenixa, je Dragić odvrnil: ''Je, kar je. To je posel. Edino, kar bi rad dodal, je, da bi rad pozabil na preteklost. Phoenix je za menoj. Nočem več govoriti o tem. Osredotočen sem na prihodnost.''

Slovenski zvezdnik nima pripomb na življenje v Miamiju. Odlično se razume s soigralci in trenerjem, lepe izkušnje pa ima tudi z lokalnimi prebivalci. ''Vse mi je všeč. Všeč mi je, kako se počutim v ekipi, kako nam glasni navijači pomagajo pri naši igri. Zadovoljen sem s trenerjem. Miami je lepo mesto. Ljudje so prijazni,'' je dodal.

Komentarjev 4
  • depresija 15:35 05.marec 2015.

    Važn da vidva odpreta povezavo, prebereta novico in pol jamrata.. Ne berita o DragiĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆih pa bo mir, ane.

  • Ferluci 14:34 05.marec 2015.

    Pa koga zanimata dva jugovića ki igrata košarko nekje v Ameriki res ne vem ...

  • depresija 11:49 05.marec 2015.

    Ja, za spremembo bi lahko kako novico o Papaja Popi spesnil skup!