Šport > Košarka
18 ogledov

Dragić znova ni igral

beno udrih detroit pistons Youtube
V ligi NBA so izgubile vse tri ekipe, v katerih igrajo slovenski košarkarji.

Moštvo Miami Heat je doma klonilo v dvoboju z Memphis Grizzlies s 107:110, za gostitelje pa ponovno ni zaigral slovenski reprezentant Goran Dragić, ki ima poškodovan komolec.

Igralci Oklahome City Thunderja so s 106:88 odpravila Detroit Pistons, za katere je Beno Udrih v 17. minutah vpisal šest točk, zadel je vse tri mete iz igre, ter zbral po dva skoka in podaji. Nov trojni dvojček je za zmagovalce dosegel Russell Westbrook (17 točk, 15 podaj in 13 skokov), kar mu je uspelo 44. v karieri, s tem pa se je izenačil z zvezdnikom Clevelanda LeBronom Jamesom.

Košarkarji Charlotte Hornets, Kemba Walker je bil z 28 točkami prvi strelec, so prav tako kot Oklahoma na svojem parketu ugnali New York Knicks s 107:102, slovenski košarkar Saša Vujačić je v šestih minutah zgrešil oba meta za tri točke za New York, ob eni ujeti žogi pa je ostal brez točk.

Stephen Curry (34 točk) in Kevin Durant (28) sta vodila ekipo Golden State Warriors do zmage nad Minnesoto Timberwolves s 115:102. Moštvo Golden State je po enajsti zmagi v nizu ostalo vodilno v ligi.

Le dve zmagi zapored manj imajo igralci San Antonio Spurs, ki so s 112:100 ugnali Washington Wizzards. Obenem je San Antonio, LaMarcus Aldridge je zbral 24 točk, na desetem gostovanju v sezoni ostal neporažen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.