• Tor 15 do 27 °C
  • Sre 17 do 26 °C
  • Čet 15 do 26 °C
več na vreme.net

Ledeno vreme

0 komentarjev

Dragić in soigralci odnesli celo kožo

Goran Dragić in drugi člani košarkarskega moštva Miami Heat so ob pristanku na letališču v Milwaukeeju doživeli neprijetno presenečenje.

Ž. J. / Milwaukee / STA

 

Nihče od košarkarjev Miamija ni bil poškodovan. (Foto: EPA)

Po pristanku v Milwaukeeju je ekipno letalo zdrsnilo, vendar ni zapustilo cestišča. Vsi na krovu so se izkrcali. Vse je v redu.

Miami Heat
Košarkarji Miami Heat, katerih prvi strelec je slovenski zvezdnik severnoameriške lige NBA Goran Dragić, so imeli srečo v nesreči. Letalo, s katerim so košarkarji vročice pripotovali v Milwaukee, je namreč po pristanku med vožnjo proti letališki stavbi zdrsnilo na pristajalni stezi. Iz moštva so prek Twitterja sporočili, da nihče ni poškodovan.

Razlog za zdrs čarterskega letala sta bila ledeno vreme in zasnežena pristajalna steza. Iz Miami Heat so še sporočili, da je letalo sicer zdrsnilo, vendar pri tem ni nikoli zapustilo asfaltnega dela steze. Vsi, ki so bili na krovu, so zapustili letalo in jo odnesli brez posledic.

Košarkarji Miamija se bodo v petek pomerili z domačimi Milwaukee Bucks, preden po šestih tekmah končajo gostovanje in se vrnejo na Florido. Na zadnjih petih gostovanjih so štirikrat izgubili - proti Phoenix Suns, Los Angeles Lakers, Clippers in Golden State Warriors -, premagali pa so Sacramento Kings.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima