Magazin > VIP
616 ogledov

Drago Kraševec: "Se vidi, da je naduta!"

Urša Škofic, Ljubezen po domače Voyo
Drago in Urška sta se sprva lepo ujela, do večera pa sta si šla očitno že pošteno na živce.

Ko je Tanja Postružnik, voditeljica šova Ljubezen po domače, 'ugrabila' Urško z Matejevega ranča in jo odpeljala k Dragu, se je zdelo, da se bosta kavboj in rjavolaska odlično razumela. Drago jo je bil zelo vesel. "Rad imam rjavolaske. Sicer je zelo mlada, a vseeno …" je priznal Drago in dodal, da je skoraj pozabil na Eleno, ki je odšla na Matejev ranč.

Ko so tekmovalci dojeli, da se bosta morala Drago in Matej boriti vsak za svojo tekmovalko, je Drago dekletoma razložil, kako bo 'bitka' izgledala. Ob ognju, kjer so pekli hrenovke, se jim je pridružil še Dragov prijatelj. Ko je ta Draga vprašal, kakšna je Elena in če je vredna boja, jo je Drago pohvalil Urška pa je vprašala: "Ali sem jaz boljša?"

Drago je pred Uršo sicer ostal tiho, je pa v izjavi povedal: "Se vidi, da je naduta. Lepa in naduta. Ampak jaz se ne dam. Sem že imel eno takšno izkušnjo."

No nad Urško pa že od samega začetka ni bila navdušena Nika, ki se je za Draga precej ogrela. "Ne vem, kaj naj zdaj. Ne upam si ju same puščati, zdaj je prišla ena mlada, lepa rjavolaska. Ne vem, kakšni so moji občutki, bojim se, da bom kar letela (smeh)."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.