Magazin
42 ogledov

Drama na Kmetiji: Ženske so si v laseh

Kmetija Lidija Adriana Planet TV
Med ženskami na kmetiji je zavrelo zaradi kuhinje.

Vladar Senad je za kuhanje določil Heleno in Klavdijo, Lidiji pa naročil, naj vsake toliko nadzira, kaj delo v kuhinji. Lidija je njegovo navodilo vzela nadvse resno in dekletoma dajala zelo natančna navodila. "Vzameš posodo in vanjo daš malo olja. Krompir moraš soliti. Zelenjavo narežita na majhne koščke," so se med drugim glasila njena navodila. 

Pri kosilu so ostali pohvalili dekleti za dobro opravljeno delo, takrat pa se je začelo. Lidija je bila jezna, ker niso prepoznali njenega prispevka. "Jaz sem prispevala 5 procentov, če ne 90," je dejala Lidija. Jezno je pristavila, da če jima ona ne bi povedala, kaj točno narediti in kako, kosilo ne bi bilo skuhano. Zaradi njenih besed je seveda prišlo do prepira. 

Vendar pa se ni končalo pri kosilu. Heleni in Klavdiji je očitala, da jima je pri kuhanju pomagala Adriana, ki pa ni bila zadolžena za to, da jima pomaga. Na samem je govorila s Senadom in od njega zahtevala, da Adriano kaznuje, ker je delala tisto, kar ni bila njena naloga. Senadu je Lidija dejala, da je Adriana skuhala kosilo in ne Helena in Klavdija. 

Senad je zbral vse tekmovalce, da bi razčistil nastalo situacijo. Lidija je Adriani zabrusila, da ni upoštevala vladarjevih navodil in da bosta oni dve že obračunali v areni, saj se je ne boji. "Jaz se tebe ne bojim, pa četudi si mini Rambo," je Lidija dejala Adriani. Adriana ji je odvrnila, naj se malo umiri. A je težko verjeti, da se bodo strasti med ženskami kaj kmalu pomirile. 

 

 
Komentarjev 2
  • Five 09:25 11.september 2016.

    Vau! Kmetije ne spremljam, je pa tale Lidija zelo fotogenična.Pa doma se bodo pošteno spočili od nje. HAhahaha...

  • rally 08:39 11.september 2016.

    namesto da bi teh 50 jurju razdelil mamicam samohranilkam ki živijo v revščini ali komu ki res potrebuje pomoč ne pa tem ku imajo pouno pizdo vsega