Magazin > VIP
62 ogledov

Drama na letalu: Pevec Richard Marx onesposobil ponorelega potnika

richard marx Reševalni pas/Twitter
Osebje letala Korean Air ni bilo sposobno onesposobiti agresivnega potnika. Na srečo je bil na krovu 53-letni pevec Richard Marx, najbolj znan po baladi Right here Waiting.

Richard Marx in njegova žena Daisy sta bila na poti v Seoul, ko je moški, ki je sedel poleg njiju nenadoma ponorel in napadel stevardese ter druge potnike. "Ko je začel stevardese vleči za lase, je bil Richard Marx prvi, ki je osebju pomagal,“ je na družbenih omrežjih zapisala Daisy in dodala, da je drama trajala 4 ure. "Nihče na to ni bilo pripravljen. Niso znali uporabiti paralizatorja, niti niso vedeli, kako ga zvezati (trikrat se je rešil),“ je še razkrila ponosna žena, pevec pa je napisal, da je z njim vse v redu, je pa ponoreli potnik poškodoval člana posadke in dva potnika. Pravi tudi, da bi bilo treba letalsko družbo sankcionirati, ker osebje očitno ni dobro pripravljeno. Po pristanku je policija moškega aretirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.