Svet
125 ogledov

Drama na letalu Turkish Airlines

Porod na letalu Turkish Airlines
Kmalu po vzletu letala iz Conakryja v Gvineji, ki je bil na poti proti Istanbulu, je posadka letala opazila, da je ena izmed potnic v strašnih bolečinah.

Šlo je za potnico Nafi Diaby, ki je bila v 28. tednu nosečnosti. Njene bolečine so bile, kot se je izkazalo kmalu, porodni krči.

Turške stevardese so takoj organizirale pomoč, priskočili so tudi nekateri potniki. Ženska je tako rodila v letalu na višini 12.800 metrov.

Novorjena deklica je dobila ime Kadiju; takoj po pristanku letala Boeing 737, ki je zaradi poroda na krovu prisilno pristal v glavnem mestu Burkine Faso, so jo z mamo prepeljali v bolnišnico.

Po prvih informacijah letalske družbe sta tako novorojena deklica kot njena mati trdnega zdravja.

Porod na letalu | Avtor: Turkish Airlines Turkish Airlines

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • jozicamurn 12:43 10.april 2017.

    Vse skupaj bolj spada v zgodbo marketinga, da naj letujemo v Turčijo na morje, kjer nas bo pogostil kak džihadist z bombastičo all-inclusive storitvijo. Videli bomo zvezde. Omiliti hočejo te podpornike islamo-teroristov pred prihodom poletja, da bodo naše agencije imele ...prikaži več kaj prodajati. Kako poteka indirektni marketing: "Oooo lejga lejga kak dojenček, kako lepoooo od njih" (zraven pa 10x pogledaš oznako Turčija in Turkish airlines in ti sperejo možgane).

  • Janez_53 11:17 10.april 2017.

    FDV nima nič s tem, če se novinar odloči, da bo "trač pisalec". Kje pa piše, da je avtor članka (ali pa le prevajalec) študiral na FDV??? Danes obstaja cela rajda pisunčkov, ki fakultete niso niti povohali! Ampak - tudi ...prikaži več Janez Janša je študiral na FDV!!!

  • zdrej 02:09 10.april 2017.

    Članek bi vsekakor odprl, ker je zanimivo področje. Pa kako ne morete napisati "zanimivost na letalu" ali pa "dogodek s srečnim koncem" Pač dramatiki dramatizirate.Pa še to me zanima, če ste že tako polovičarski, Katero državljanstvo ima ta otrok? ...prikaži več? Kaj če se to zgodi sredi ocena, ko so pod letalom mednarodne vode?