Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Drama okoli filmske biografije Steva Jobsa

Apple CEO Steve Jobs smiles during the Macworld Convention and Expo in San Franc Apple CEO Steve Jobs smiles during the Macworld Convention and Expo in San Franc
Vdova Steva Jobsa prosjačila Leonarda DiCapria in Christiana Balea, da držita prste proč od biografije njenega moža.

Okoli biografije kontroverznega očeta Appla, sedaj že pokojnega Steva Jobsa, se je nedolgo nazaj odvijala prava drama. Njegova 51-letna vdova je namreč klicala in prosjačila hollywoodska igralca Leonarda DiCapria in Christiana Balea, da bi se držala stran od filma, ki bi prikazal Jobsovo biografijo. Laurene Powell Jobs, ki se je s Stevom poročila že davnega leta 1991, je glede omenjene sfere namreč zagnala popolno paniko, saj naj bi film mogotca prikazal kot briljantnega voditelja, a z marsikaterimi pomankljivostmi glede vedenja v njegovih osebnih odnosih.

Znana hollywoodska imena

Jobsa je nato upodobil odlični Michael Fassbender, igralec nemških korenin, ki je bil v svoji igralski karieri preteklo leto nominiran za oskarja. Nominacija mu je bila dodeljena za najboljšega igralca v kategoriji stranskih vlog v ganljivi drami 12 let suženj (12 Years a Slave, 2013). Pri biografiji razvpitega ustanovitelja Appla sta sicer sodelovala tudi oskarjevka Kate Winslet in komik Seth Rogen. Kljub drami, ki se je odvijala glede samega projekta, pa lahko film kmalu pričakujemo v kinematografih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.