Slovenija
14 ogledov

Drama v bližini Plitvičkih jezer

Rakovica drama s talci
1/3
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
Hrvaška policija obkolila hišo, potem ko je bila obveščena o moškem, ki strelja in ima žensko za talko. Po nekaj urah policija našla truplo oboroženega moškega.

V vasici Jelov Klanec v bližini Rakovice pri Plitvičkih jezerih se je več ur odvijala prava drama. Moški se je zaprl v pritličje družinske hiše in večkat streljal. Na kraj je prišla policija in specialci protiteroristične enote. Po nekaj urah se je moški ubil sam, drugih poškodovanih k sreči ni bilo.

Vse skupaj se je po poročanju hrvaških medijev začelo že v zgodnjih dopoldanskih urah. Na PU Karlovec so za Index.hr povedali, da so bili ob 13.49 obveščeni o družinskem nasilju. Moški je iz do sedaj še nepojasnjenih razlogov streljal na svojega brata, ki živi v isti hiši.

Potrdili so, da so zaslišali brata strelca, vendar o motivih in razlogih, ki so privedli do družinskega nasilja ne morejo govoriti.

Sestra ni talka

V hiši se je poleg oboroženega moškega nahajala tudi njegova sestra. Četudi je najprej zaokrožila informacija, da ima moški sestro za talko, je policija pozneje ugotovila, da je ženska poleg brata v hiši prostovoljno.

Policija je demantirala tudi pisanja nekaterih medijev, da gre za vojnega veterana oz. osebo, ki je policiji že dobro poznana.

Moški je izstrelil več strelkov, zadnjega so slišali okoli 17.30. Za kakšno orožje točno gre, še ni znano.

Komentarjev 1
  • maneken 22:15 05.marec 2013.

    vagina je vsega kriva!