Magazin > VIP
489 ogledov

Drama v šovu Ljubezen po domače: Janijeva odločitev mamo močno razočarala

jani
1/3
POP-TV-2
Pri Janiju sta morali obe dekleti pospraviti kovčke.

V sinočnjem delu šova Ljubezen po domače sta morala Tomaž in Jani odločiti, s katero tekmovalko želita preživeti nekaj dni na dopustu. Tomaž je izbral Emo, pri Janiju pa se je zapletlo. "Sprva sem vse to jemal kot igro, nato pa so bila čustva vsak dan močnejša. Mislim, da sta se obe zaljubili v mene,“ je povedal Jani, ki se nikakor ni mogel odločiti, komu želi pokloniti svoje srce.

Ker je potreboval čas za razmislek, je domov poslal tako Tjašo kot tudi Lauro. Njegova mama je bila jezna, da je izpustil tako simpatični dekleti. Ko se je poslavljala od tekmovalk, je bila vidno pretresena, tekle so tudi solze. Nato pa je sledil preobrat. Ko je Jani v avtomobil pospravljal njuna kovčka in še zadnjič obel Lauro, je sklenil, da jo želi odpeljati v toplice. Laura je tako ostala, Tjaša pa je šla domov. Kot je razložil mladenič, mu je zadnji Laurin objem zelo veliko povedal.

Komentarjev 2
  • Aleta 09:39 29.maj 2017.

    Pametno... :)

  • Janez_53 19:15 27.maj 2017.

    Če moški hodi mamo in očeta spraševat, katera punca bi bila za njega primerna, je še popolnoma nezrel! Punce - stran od takšnih neodločnežev brez samozavesti! Je boljše, če ostanejo sami.