Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Drečnika v Bar prijavil prijatelj

Matej Drečnik mediaspeed
Matej Drečnik se bo morda prijavil še v Big Brother.

Kot smo poročali, je bila med prijavami v šov Bar, ki ga bo Planet TV začel predvajati spomladi, tudi prijavnica Mateja Drečnika, ki ga je Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Kmetija išče lastnika, v katerem je tudi zmagal.

Matej nam je razložil, da se ni prijavil sam. "Prijatelj me je prijavil, jaz pa sem se s tem strinjal. Zakaj pa se ne bi? Glavna nagrada je lepa, če jo dobiš, jo, če ne, pa tudi prav. Saj gre za pošteno zaslužen denar,“ pravi Matej, ki bi se šova udeležil zgolj zaradi denarja, poudarja pa, da mu gre finančno dobro. "Ne, kje pa. Meni je super in nič mi ne manjka. Najlažje je pa komentirati … Saj se lahko vsak prijavi. To je sama zavist.“

Matej bi se v šovu verjetno odlično znašel, saj je po izobrazbi gostinec. "Delal sem tudi v nekem klubu. Prav ustrezalo bi mi, če bi me sprejeli, da bi lahko malo odklopil in se sprostil,“ pravi Matej, ki se bo morda prijavil tudi v šov Big Brother, ki ga bodo spomladi vrteli na POP TV.

Komentarjev 7
  • Janez_53 09:49 11.januar 2015.

    Mogoče bi bilo pametneje, da si človek poišče neko zaresno službo. Glede na spletkarjenje, laži, krajo in druge nečednosti, ki jih je počel na Kmetiji, sem prepričan, da ga bodo gledalci ustrezno kaznovali, kjerkoli se bo pojavil.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:27 10.januar 2015.

    Nimaš šans v Baru ker tm odloča ljudstvo. Koruptivc en.

  • patron 22:29 10.januar 2015.

    normalni se v te vrste šova ne prijavijo.....