Vizita za živali > Novice
86 ogledov

Dresurno jahanje in preskakovanje ovir

Konjeniški klub Gibanje Konjeniški klub Gibanje
V soboto bodo v Konjeniškem klubu Gibanje bodo organizirali klubsko tekmovanje, na katerem se bodo člani, ki so aktivni in bodoči tekmovalci, lahko pomerili v dresurnem jahanju ter preskakovanju ovir.

Pri tekmovanju v dresurnem jahanju bodo morali jahači pokazati popolno usklajenost s konjem in odjahati predpisano nalogo, v drugem delu tekmovanja pa bodo morali v določenem časovnem okviru preskočiti vrsto zaprek. Po končanem tekmovanju sledi podelitev nagrad, piknik in brezplačno jahanje za otroke.

"S tekmovanjem začnemo ob deveti uri, v popoldanskem času pa si bodo otroci lahko ogledali naš jahalni klub, spoznali naše šolske in tekmovalne konje, ter se pomerili v raznih igrah," pravijo.

Konjeniški klub se nahaja na mirni in zeleni lokaciji nedaleč stran od Domžal, v Depali vasi številka 49. 

Čudovite konje in simpatične člane Konjeniškega kluba Gibanje boste lahko spoznali tudi na našem Festivalu za ljubitelje živali, ki bo 11. junija v Češminovem parku v Domžalah. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.