Magazin > VIP
58 ogledov

Drew kriva za sestrino smrt?

jessica barrymore Facebook
Jessica Barrymore menda ni mogla preboleti komentarje svoje polsestre Drew Barrymore, ki je nekoč izjavila: "Kako sem lahko v sorodu z nekom, ki je tako debel?“

Polsestra Drew Barrymore, Jessica Barrymore, se je celo življenje obremenjevala s težo. Za to naj bi bila kriva Drew, ki jo je sicer srečala le enkrat.

Njun oče John Barrymore je Drew, ko je bila ta še otrok, pokazal Jessicino fotografijo. Drew naj bi takrat izjavila: "Kako sem lahko v sorodu z nekom, ki je tako debel?“ John je Jessici povedal, kaj je njena polsestra rekla in jo s tem zelo prizadel. Žalitve starejša od sester Barrymore menda nikoli ni pozabila.

Kot so povedali Jessicini znanci, je 47-letnica v zadnjem času izgubila veliko kilogramov. Shujšala je s pomočjo vitaminskih injekcij in energijskih pijač. Njeni najbližji sicer ne verjamejo, da je storila samomor. Pravijo, da je hotela v svojem novem telesu uživati in podoživeti mladost.

Jessica je sicer imela tudi velike težave z drogami in alkoholom, a jih je po besedah znancev rešila.
Jessico so en dan pred njenim 48. rojstnim dnem našli mrtvo v avtomobilu, v katerem je policija odkrila tudi veliko tablet, zato predvidevajo, da si je Barrymorjeva vzela življenje.

Komentarjev 1
  • NejaS 10:07 01.avgust 2014.

    Ja, imela je težave z drogami in alkoholom, umrla je pa zaradi izjave izpred 20 let. Ah, dajte no ... Če se mi kaj zgodi, vedite, da je za to kriva moja učiteljica v prvem razredu osnovne šole, ki mi ...prikaži več je rekla, da sem površna - tega nikoli nisem prebolela. Jao.