Magazin
423 ogledov

Drgnila se je obenj s svojo mucko

vroča zgodbica, strast, seks Shutterstock
"Marta pa že celo večnost striže tistega tipa," se je čudil gospodar hiše. Žena s predpasnikom je le skomignila z rameni in naprej lupila krompir.

"Pa kaj se hudič vsak teden striže?" gospodarju ni dalo miru. Marta je bila njegova edinka in niti pomisliti ni želel, da bi se spečala z nekom, ki ne bi želel delati pri hiši v kmečkem turizmu. "Pa daj že mir no," je vendarle spregovorila žena. "Fant pač želi urejeno pričesko in kaj potem?" je rekla. "In zakaj ga striže zgoraj v sobi, ko bi ga lahko spodaj?" In zakaj je Marta resnično strigla zgoraj? "Mmm, Marta kako lepe joške imaš," je vzdihoval mladenič s povsem svežo pričesko, prisesan na njene velike, rjave bradavice.

Marta je sedela v njegovem naročju in skušala čim tišje zajemati zrak v pljuča. Čutila je, kako se njegov kanon pod njo premika in sili na površje. Dobro ga je že poznala, saj je redno zahajal k njej. "Resno, ljubica ... zakaj se skrivava tu zgoraj?" Marta je znova globoko vdihnila, odmaknila njegovo glavo od svojih prsi in se zagledala v njegove modre oči. "Saj veš, da bi se očetu zmešalo, če bi šla." je rekla. "Veš kaj? Dovolj si stara, da na to ne bi smela tako gledati," je razočaran dejal.

Znova je spustil obraz k njenim oblinam, z desnico pa se prerinil pod njeno krilo in jo krepko prijel za stegno. Tiho je zaječala, rekla pa ni nobene. Njene noge so se počasi razmikale in čutila je, kako se ji s prsti prebija naprej. Komaj je čakala, da se je dotakne tam spodaj. Vedno je povzročil pravcati vihar čustev v njej kadar se jo je dotikal. Zamižala je in z zadnjico nagajivo zavrtela v njegovem naročju. Potem se je presedla tako, da je z nogama objela njega in naslon stola za njim. Krilo ji je zlezlo dovolj visoko, da so na poti med njeno pohoto in njegovim korenjakom zdaj ostale le še njene spodnjice in zadrga njegovih hlač. Pokukala je navzdol, da bi ga opazovala pri odpenjanju. Potem je iz hlač izvlekel svoje orožje in potegnil njeno krilo naprej. Bil je pod njo, ona pa ga je še kako dobro čutila. Drgnila se je obenj s svojo mucko, vso mokro pod rdečimi spodnjicami in mu ječala tik ob uho. Njegove dlani so se ji prikradle za hrbet in se spustile navzdol na zadnjico. S prsti se je pošteno oklenil njenih hlebcev, ter jo potegnil nase. Znova je zaječala.

Zdaj je z mednožjem poležala na njegovega junaka in občudovala to utripajočo zverino pod seboj. Bila je pohotna kolikor je bilo mogoče in to ji je bilo prebrati v očeh. Z roko si je segla pod krilo, ga zasanjano pogledala v oči in si spodnjice potegnila na stran. Bežno se je z odmikajočo roko dotaknila velikega korenjaka, ga pobožala, potem pa postavila v položaj, da je lahko zahajala svojega žrebca. Vzelo ji je sapo, ko se je spustila po njem vse do korena in se je z zadnjico ustavila šele v njegovem naročju. Tudi njega je jemalo s tega sveta in moral se je pošteno potruditi, da je ostal tiho. "Brez kondoma?" je vprašal previdno. Marta je skomignila z rameni in pričela vrteti z boki, suvati naprej in nazaj, ter mu izzivalno nastavljala svoje napete prsi. Sesal ji je nabrekli bradavici, jo grabil za zadnjico, a se kljub vsej neizmerni potrebi, še enkrat prebudil: "Resno, brez kondoma bova?"

"In kaj potem, mmm," je zaječala. Glas se ji je od vzburjenja zatresel, potem se je nekoliko dvignila in se nasadila nazaj nanj. Noge so se ji pošteno tresle, ko se je z njimi odrivala od tal. "Morda ... bom pa lažje odšla od doma ... mmm, če bova imela otročka," je dejala in sunila z boki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.