Svet
4 ogledov

Moški "balkanskega videza" povezan z umori?

Kraj umora britanske družine EPA
Zasliševanje prič. Turista iz kampa, v katerem je bivala umorjena družina, opozorila na moškega "balkanskega videza". Sedemletnica prvič spregovorila po tem, ko se je zbudila iz umetne kome.

"Tako me je bilo strah. Kaj se dogaja," so bile prve besede sedemletne deklice, ki je sicer hudo ranjena preživela masaker. Umrli so njen oče, mama in babica, njena mlajša sestrica pa jo je odnesla brez poškodb. Pod točo strelov je umrl tudi naključni kolesar. 

Deklica je še vedno prestrašena. Policisti upajo, da jim bo lahko opisala napadalce in podrobnosti incidenta. Kljub temu bo moralo zaslišanje za sedaj še počakati, saj je še pod vplivom pomirjeval.

Dobro oblečen Balkanec

Policija pa pospešeno zaslišuje vse, ki bi karkoli vedeli o zadnjih dneh nesrečne britanske družine. Tako jih je nizozemski par  obvestil o nenavadnem obiskovalcu kampa, v katerem je bivala družina Al Hilli. Nekaj dni pred zločinom naj bi se v njihovi bližini potikal moški balkanskega videza, ki je bil vpadljiv predvsem zato, ker je nosil obleko.

Družina naj bi sicer preživela dopust v kampu Village, vendar so ga zapustili po le dveh dneh in odšli v kamp  La Solitude du Lac.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.