Šport > Nogomet
20 ogledov

Drugi trening Balotellija pri Milanu: težave!

Abate niang Milanello trening vratnica prečka okvir gola Youtube
Maria Balotellija bodo na petkovi novinarski konferenci tudi uradno predstavili kot novo okrepitev AC Milana. Toda, kot smo že vajeni, se težave kar lepijo na "Super Maria". Tako je že na drugem treningu po njegovem prihodu razpadel eden izmed obeh golov v Milanellu in, ne boste verjeli, Mario ni bil prav nič kriv. Prisežemo.

"Krivec" je bil njegov kolega iz napada M'Baye Niang, čigar močan strel je zlomil stičišče prečke in vratnice enega izmed golov v Milanellu. Drugi trening AC Milana, ki se ga je po prihodu z Otoka udeležil Mario Balotelli, je tako dobil nepričakovan obrat.

Po nekaj minutah začudenja se je trening le nadaljeval, ko so igralci na zelenico prinesli nov gol. Balotelli je sicer zablestel že na prvem treningu pri novi ekipi, kjer je na prijateljski tekmi z nižjeligašem Darfo Boario (10:0) prispeval gol in dve podaji.

Brez težav se ni razpletel niti njegov prihod v mesto mode, saj se je skupina navijačev poleg restavracije, kjer je italijanski reprezentančni napadalec obedoval, spopadla s policijo.

"Super Maria" bodo na večerni novinarski konferenci sicer tudi uradno predstavili pred sedmo silo. Njegov prvi gol za novi klub je bil na las podoben tistemu, ki ga je pred leti zabil na Inter. Primerjajte in ocenite.

Balotellijev prvi gol na treningu Milana:

Balotellijev prvi gol na ligaški tekmi za Inter:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.