Slovenija
25 ogledov

Družba Kolosej v finančnih težavah

Kolosej je že spomladi razjezil distributerja Karantanija Cinemas, ker ni želel Žurnal24 main
V finančnih težav je tudi ljubljanski Kolosej. Plače zamujajo, več ljudi, študentov in redno zaposlenih, je ostalo na cesti.

Kolosej se s finančnimi težavami sooča zaradi slabega obiska. Kot trdijo v podjetju, so bile plače izplačane v zakonsko določenem roku. "Do krajšega zamika je prišlo izjemoma," so pojasnili za Slovenske novice.

Koliko dni so zamujale in ali so jih prejeli vsi, tako honorarni sodelavci kot redno zaposleni, v družbi niso odgovorili. So pa zatrdili, da je do zamika prišlo pri vseh delavcih, torej tudi upravi.

Prav tako niso odgovorili tudi na vprašanje, ali so v družbi res odpustili več ljudi.

Komentarjev 4
  • mirko 09:10 19.september 2012.

    Imam predlog. V teh dvoranah naj začnejo z proizvodnjo in predvsem razvoj vrhunskih pametnih GSM telefonov, tabličnih računalnikov, in prenosnikov.ssA ni tako sposobnega kadra v Sloveniji ?!!! Potem se pa naj na FDV-ju v Ljubljani začnejo učit kaj bolj uporabnega ...prikaži večga kot filozofijo, politologijo in še kako drugo navlako. problem je tudi v tem, da se Slovencelji rajši obnašajo po načelu linije najmanjšega upora-truda. Lažje je študirat in tudi predavat družboslovje, kot pa naravoslovje in tehniko.

  • sprehajalec 21:54 20.julij 2012.

    Nisem bil doskrat, ampak kinu, kjer je po 10 ljudi v dvorani na predstavo, se ne piše dobro. Ampak slovenski potrošnik je razvajen, rad izbira. Kot vse v Sloveniji predeminzionirano in kot tako obsojeno na propad. (vključno z državno upravo).

  • wolfyy 21:04 20.julij 2012.

    če bi obnovil dvorane in pocenil hrano bi morda kaj večkrat šel tja.ne pa da itak v 3/4 dvoranah zvočniki hreščijo, tista pokovka pa traja do konca reklam, če si ravno s kosila.