Magazin > VIP
523 ogledov

Družbenica na Savinine obtožbe: "Želim ji čim hitrejše okrevanje"

Savina Osebni arhiv
Savina Atai očitno še vedno ni prebolela poslovnega in osebnega razhoda z bivšo družbenico Ariano Vetrovec.

Odkar je Savina rešila pravni spor z bivšo družbenico, s katero sta bili lastnici priljubljene FaceForce joge, se vsako nedeljo javlja svojim tečajnicam. To nedeljo pa se je ponovno dotaknila tudi omenjenega spora: "Od vsega prebranega pa me je najbolj pretreslo, ko ste opisovale odnos, ki ste ga bile deležne na Faceforcu, z določenim osebjem in na dotičnem predavanju. Tega ni napisala ena. Tega vas ni napisalo 10. Vsako drugo pismo je to navajalo! Tudi v sanjah si nisem predstavljala, da je bilo tako arogantno. Meni je bilo seveda vse predstavljeno čisto drugače. Edini vpliv, ki sem ga imela, je bil na vsebino mojih tečajev, na 100 dni in Supr Univerzo. Kasneje sem še vsebino akcij morala prilagajati na zaloge superživil.  Niti pikice vpliva pa nisem imela na vodenje podjetja, centra in izbiro osebja. (Razen na inštruktorice, pa še to se številna sodelovanja, ki bi si jih želela, niso mogla zgoditi.) To je bilo tudi ogromno jabolko spora. Ko se nisem strinjala z energijo, ki vas je pozdravljala ob vstopu v center ali po telefonu - sem bila jaz vsega kriva. Da si izmišljam. /…/ Ko smo pri notarki podpisali moj izstop iz vsega; ko sem prepustila podjetje, linijo superživil in vse zaloge, za ceno svobode - je bil moj edini pogoj, da ve izveste resnico. Da se vam pove, da me že dolgo ni v vsem tem kolesju. Da se vas že enkrat neha zavajati! Edino zaradi tega sem bila pripravljena biti tri leta na sodiščih."

V zapisu je bila tudi bolj konkretna in z obtožbami oplazila  bivšo družbenico: "Moja bivša družbenica je takrat svojemu odvetniku rekla, da ve te resnice ne potrebujete. Da je naše podjetje kot Mercator. Kjer vas ne zanima, kdo je lastnik. Da ve hodite v Mercator. Ne k meni. Takrat me je spreletel srh. Oblila me je groza. Ta stavek je najbolj nazorno pokazal, kako necenjena sem bila. Kako necenjene smo bile vse me. In zdaj me je groza, ker ste ve vse to čutile. Da vas tega nisem mogla obvarovati. Da ste mi vseeno tako zaupale, me spoštovale - da ste kljub temu hodile in bile vseeno ob vsem, kar sem ustvarjala."

In kaj na obtožbe, ki jim ni videti konca pravi Ariana Vetrovec? "Če bi bila tako srečna in svobodna, bi me že enkrat nehala vlačit po medijih in si izmišljevati vsak dan nove obtožbe. Jaz ji želim čim hitrejše okrevanje," je bila jedrnata.

Komentarjev 4
  • Five 13:30 19.julij 2016.

    Ja, Arijana kaj pa če je Savina res tako srečna in svobodna?Boš preživela? Kaj se pa popaš na medijem dopadljive osebe?Vidiš, sedaj si pa tudi ti medijsko znana. Srečna?Savina seznanja javnost z dogodki, ki potrjujejo, da v ...prikaži več v španoviji še pes crkne.Si upa, ti pa deluješ nekako robato, brutalno posestniška. Boš preživela?

  • driving46 12:20 19.julij 2016.

    Saj bomo imeli priložnost spremljati poslovno uspešnost omenjene gospe. Bomo videli, koliko časa pa bo ona potrebovala za okrevanje.

  • Zverca 09:51 19.julij 2016.

    Tole s to Savino mi gre že precej na živce. Je prava manipulatorka, ki za lastno promocijo spretno izrablja 'krivice' in trka na čustva. Prej otroštvo, zdaj bo v nedogled vlekla tale poslovni fail. Katastrofa od ženske. Res. Če bi ...prikaži več bila normalna, dorasla in zrela, bi šla preko tega kot vsak normalen človek. Nikomur od nas, ali pa vsaj večini, ni bilo v življenju postlano z rožicami.