Magazin > Bizarno
6 ogledov

Družica, ki jo lahko najamete

Jen Glantz
1/2
Profimedias
Newyorčanka Jen Glantz obožuje poroke. Na porokah svojih prijateljic je vedno bila v vlogi družice, zato je sedaj iz tega naredila posel.

Šestindvajsetleta Jen Getz pravi, da je nekaj najbolj čudovitega biti del poroke. "Od nekdaj imam rada poroke in sem rada del njih. Najljubši mi je trenutek, ko se nevesta sprehodi do oltarja," opisuje trenutke, ki se ji najbolj vtisnejo v srce.

V vlogi družice neizmerno uživa, zato se je odločila, da bo svojo storitev ponudila tudi popolnim neznancem. Proti plačilu tako pomaga pri pisanju govorov, poskrbi, da so ljudje na plesišču, in pomaga nevesti, ko je čas za obisk toaletnih prostorov. Da, Jen bo pridržala nevestino obleko, ko bo ta morala na stranišče. 

Svoje storitve je začela oglaševati na Craigslist. Odziv je bil neverjeten. V stik z njo so stopili tako ljudje znotraj ZDA kot tudi pari iz Avstralije, Vietnama in Turčije. Septembra jo tako čakata dve poroki v New Yorku, za kateri ji ne bo treba odšteti niti ficka, saj bo srečni par poskrbel za vse njene stroške. 

Jen priznava, da ji pri tem delu ne gre samo za denar. Poroke so namreč izredno dober teren za iskanje potencialnih ženinov. "Vedno se trudim, da bi ujela šopek," priznava. Nad njeno dejavnostjo je navdušena tudi njena mama. "Mama mi pravi, da bom na vseh teh porokah lahko spoznala zaželene samske moške, nad čemer je navdušena." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.