Magazin > VIP
48 ogledov

Družinske tragedije igralca Kelseya Grammerja

Kelsey Grammer Žurnal24 main
Kelsey Grammar je svet osvojil s priljubljeno vlogo psihiatra v seriji Fraiser. Za vedrim nesmeškom skriva tragično zgodbo.

Starši igralca Kelseyja Grammerja sta se ločila, ko je imel le dve leti. Starša sta otroke skupaj vzgajala, čeprav niso več živeli v isti hiši, zato so se ti veliko seslili sem in tja.

Igralčevemu očetu Franku je moški, z imenom Arthur B. Niles pred hišo, kjer je živel z novo družino, zažgal avto. Frank je ob tem pritekel iz hiše, Niles pa ga je dvakrat ustrelil. Med sojenjem Nilesu je Elizabeth, druga žena igralčevega očeta, rekla, da je morala umakniti Frankovo truplo, saj je želel njegov morilec še zapeljati čezenj. Niles ni dobil zaporne kazni, saj je bil proglašen za psihično neuravnovešenega.

Sestro posilili štirje in jo ubili na parkirišču

Sedem let po očetovi smrti, ko je imel Kelsey 20 let, so njegovo mlajšo 18-letno sestro Karen posilili štirje moški, ubil pa jo je Freddie Lee Glenn, ki je sodeloval v nizu umorov leta 1975. Karen je sedela pred restavracijo, v kateri je delala, in čakala fanta, da pride ponjo. Takrat so jo opazili štirje moški in jo, po tem, ko so hoteli oropati restavracijo, ugrabili. Odpeljali so jo v stanovanje enega od moški in jo, kot kažejo dokazi, posiljevali kar štiri ure.

Po tem so ji čez glavo povezli bombažno vrečo in ji rekli, da jo bodo odpeljali domov. A do tega ni prišlo, saj so jo iz avta vrgli na nekem parkirišču, kjer jo je Glenn, ki je bil takrat na LSD-ju, zabodel z nožem v hrbet, roko in vrat. Karen se je borila do zadnjega, saj je vsa poškodovana pozvonila na vrata bližnje hiše.

Umrla je na pragu neznane hiše, kjer jo je policija tudi našla. Igralec se je moral vrniti v Kolorado in identificirati truplo sestre ter javiti mami, da je Karen umrla.

Kasneje je, kot je priznal medijem, veliko razmišljal o samomoru. "Bil sem njen starejši brat. Moral bi jo zaščititi, a nisem mogel. To me je skoraj uničilo. Vem, da moja slaba vest ni racionalna," je povedal igralec, ki je v tistem času študiral v New Yorku.

Bizarna smrt polbratov

A tu še ni bilo konca tragedijam. Leta 1980 sta Kelseyeva polbrata Billy in Stephen umrla v bizarni nesreči. Billyja je napadel morski pes, Stephen pa ga je pri tem želel rešiti, a je tudi on izgubil bitko.

Prekletstvo družine Grammar?

Kelsey verjame, da njegovo družino spremlja nekašno prekletstvo, saj se tragedije vrstijo ena za drugo. Več desetletij je obiskoval psihoterapevta ter osebo, ki mu je pomagal komunicirati z mrtvimi. Kasneje, leta 2001, je Kelsey izgubil dobrega prijatelja Davida Angella, ki je bil v letalu, ki se je zaletelo v enega od dvojčkov v New Yorku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.