Magazin > VIP
39 ogledov

Družinski prijatelj: "Kim z dramo pretirava“

kim kardashian Profimedias
Ljubiteljica drame? Nosečnost Kim Kardashian menda ni tako nevarna, kot pravi zvezdnica.

Drama okoli Lamarja Odoma je nosečnost Kim Kardashian potisnila v ozadje in to zvezdnici menda ni prav nič všeč. Pomanjkanje pozornosti naj bi bil tudi razlog, da Kim, kadar le lahko, govori o svoji rizični nosečnosti. Pri tem po besedah vira blizu družini Kardashian rada pretirava … "Kim je pred kratkim prijateljem povedala, da je vse v redu. Niti omenila ni rizične nosečnosti. Nekateri menijo, da za javnost pretirava.“

Kim Kardashian je med prvo nosečnostjo imela hujše težave. Zdravniki so po porodu težko odstranili posteljico iz maternice. Temu stanju se reče placenta accreta. V najhujših primerih morajo odstraniti maternico.

Ginekolog Jim Betoni pravi, da je njena situacija resna, saj se težave lahko tudi tokrat ponovijo. "Pri njej obstaja več rizičnih faktorjev, a zdravniki stvari nadzorujejo. Sedaj so na to pripravljeni,“ miri zdravnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.