Slovenija
52 ogledov

Dunajska bo več dni zaprta za promet

zapora Dunajska cesta MOL
Dunajska cesta v Ljubljani bo od 28. do 31. avgusta zaprta za ves promet na odseku med Linhartovo cesto in Trgom OF.

Zapora ceste bo uvedena zaradi rekonstrukcije križišča Dunajske in Vilharjeve ceste. Z Mestne občine Ljubljana so sporočili, da bo Dunajska cesta na odseku med Linhartovo cesto in Trgom OF, vključno s križiščem z Vilharjevo cesto zaprta za ves promet v času od 28. do 31. avgusta. 

Obvozi bodo urejeni, mestni avtobusi na linijah 3G, 6, 6B, 7, 7L, 11, 11b, 12, 13, 14, 19B, 19I, 20 in 20Z ter avtobusi na liniji 64 bodo vozili po spremenjenih trasah. 

Komentarjev 6
  • jakec1575 00:49 27.avgust 2016.

    Bos videl 1 septembra, ko se ne bodo zakljucili krizisca med Vilharjevo in Dunajsko. Celo poletje so imeli cas za to krizisce. oni to delajo neposredno pred 1 šolskim dnem. Res, organizacija in mastermind na višku. Kdaj so pa v ...prikaži več tej državi kvalitetno na rok še kaj naredili? Prešteješ lahko na prste ene roke. Pa pustimo center Ljubljane, kjer jih je arheologija zadrževala. Kjer ni bilo resnejsih ovir? Niso krivi delavci. ampak nesposobnost organiziranja gradbisc.

  • KOJAK 21:15 26.avgust 2016.

    Malo pretiravaš. Ljubljana je glede na kako drugo mesto VAS in škoda zaradi kakšne take zapore se ne meri niti v 10.000 €.

  • jakec1575 19:15 26.avgust 2016.

    Vse kar lahko recem je, da na MOL nimajo pojma o gradbeni organizaciji ali pa to pocnejo namerno. ne upostevajo gospodarske in posredne skode zaradi razvlacevanja njihovih gradbisc. Odprli so nekaj gradbisc hkrati. Nimajo dovolj delavcev. dragi stroji stojijo dneve ...prikaži več in dneve na gradbiscih. To nas mescane vse zelo drago stane. Ekonom razpisne dokumentacije ocitno nima pojma o vrednostih projektov, ce izvajalci lahko takole brez tezav mesece puscajo na pol uporabljene kapacietet strojev na gradbiscu. posledicno gradbisce vsak dan stane na tisoce evrov. ocitno vsi lepo zasluzijo ce me razumete kaj mislim. nekatere preplastive pacajo ze 3 tedne in vec. taki projekti morajo biti organizirani in koncani v 48 do 72 urah. V resnih mestih in državah. to, kar pocne mestna oblast z nasim denarjem je nezaslisano. Vsi projekti povrsti so preplacani vsaj za 1/3 ce ne celo vec. Ker MOL pojma nima koliko naj bi nekaj stalo.