Magazin > VIP
61 ogledov

Od piflarja do kaznjenca

Dustin Diamond Profimedias
Dustin Diamond je v seriji Saved by the Bell igral piflarja Screecha, v resničnem življenju pa je slika popolnoma drugačna.

Danes 39-letni Dustin Diamond je mnogim še vedno najbolj znan kot Screech iz serije Saved by the Bell. Screech je bil eden najbolj duhovitih in nedolžnih likov v omenjeni seriji. Njegovo zasebno življenje pa je pravo nasprotje tega, kar je igral. 

Diamond je po koncu serije pozornost vzbujal predvsem s svojimi prestopki in škandali. Objavil je pornofilm, za katerega je kasneje priznal, da je najel dvojnika. Dvakrat je pristal v zaporu. Prvič, ker je v baru z nožem napadel moškega, dve leti kasneje pa še zaradi kršitve pogojne kazni. 

Dustin Diamond | Avtor: Profimedias Profimedias

Izdal je knjigo, v kateri je razkril podrobnosti iz zakulisja snemanja serije Saved by the Bell. Trdil je, da so skupaj s soigralci v garderobah kadili marihuano in imeli spolne odnose tako eden z drugim kot tudi z gostujočimi igralci in oboževalci. Kasneje se je svojim igralskim kolegom, ki več let niso govorili z njim, za vse opravičil.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.