Šport > Nogomet
66 ogledov

Dva evrogola v SNL za po tri točke

Krško Krka Prva liga ePosavje.com
V 29. krogu državnega prvenstva sta do pomembnih zmag prišla Krško in Rudar, ki vse bolj bežita od nevarnih mest v spodnjem delu lestvice. Za tri točke sta poskrbeli dve mojstrovini.

Nogometaši Krškega so v izjemni seriji, v Kopru so z 1:0 prišli še do tretje zaporedne zmage v gosteh. Po domžalah in Celju so tokrat Posavci na kolena spravili še Primorce, izjemni zadetek s prostega strela je zabil Dino Hotić. Ta je ob posoji s strani Maribora takoj postal eden ključnih mož v četi Tomaža Petrovića, proti Celju je asistiral za zmago, tokrat pa je mladi slovenski reprezentant od prečke zabil še izjemen zadetek.

Navdušujoča je bila tudi poteza s katero je Senad Jahić prinesel tri točke velenjskemu Rudarju. S projektilom iz velike oddaljenosti je poskrbel, da so se Velenjčani utrdili na sredini lestvici. Rudar in Krško sta se v zadnjih kolih izvlekla iz neprijetnega položaja, zdaj imata na šestem in sedmem mestu štiri točke več od Kopra, za pet in velikih osem pa zaostajata Celje in Krka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.