Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Dva mrtva na prizorišču snemanja filma s Tom Cruiseom

tom cruise
1/5
Profimedias
Na snemanju filma, v katerem glavno vlogo igra Tom Cruise, se je zgodila huda letalska nesreča z dvema smrtnima izidoma. Po poročanju lokalnih oblasti naj bi nesreči letala Aerostar botrovalo slabo vreme.

 

V petek zvečer se je v Medellinu, v Kolumbiji, na snemanju filma Mena, zgodila huda letalska nesreča, ki je terjala dve življenji, ena oseba pa je huje ranjena. Žrtvi sta identificirani kot ameriški pilot Alan David Purwin in kolumbijski pilot Carlos Berl. Tretja huje ranjena oseba, ki je že bila hospitalizirana v Medellinu, je prav tako ameriški pilot, Jimmy Lee Garland

Tom Cruise v zanimivi vlogi …

Snemanje drame ameriškega studia Universal Pictures, ki nastaja pod režijsko taktirko Douga Limana, se sicer v Kolumbiji odvija od preteklega avgusta. Tom Cruise igra lik Barrya Seala, ameriškega pilota, ki je delal za kolumbijskega kralja drog Pabla Escobarja, preden je postal vohun za ameriško vladno agencijo, usmerjeno v boj proti drogam.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.