Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Dva opita pristala na strehi

Nesreča PU Kranj
Policisti PU Kranj so imeli za praznike precej dela s pijanimi vozniki, ki so povzročili kar nekaj nesreč.

Približno petino prometnih nesreč v podaljšanem vikendu so na Gorenjskem povzročili vozniki pod vplivom alkohola. "V petek opoldne se je voznik v Gorenji vasi zaradi nepravilne strani vožnje in velikega vpliva alkohola (0,96 mg/l) z avtomobilom prevrnil na streho in povzročil prometno nesrečo z materialno škodo," z naštevanjem začne Bojan Kos s kranjske policijske uprave. 

Nadaljuje, da je v Kranju dan kasneje voznik med prehitro vožnjo izgubil oblast nad avtomobilom in med zavijanjem trčil v parkirano vozilo drugega udeleženca, po nesreči pa je kraj zapustil. Preizkus alkoholiziranosti je odklonil. 

Nesreča  | Avtor: PU Kranj PU Kranj

V nedeljo ponoči je nesrečo v Križah pri Tržiču po trčenju v podporni zid povzročil še voznik z 0,87 mg/l alkohola, popoldan pa je prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami "V Škofji Loki poleg alkohola (0,87 mg/l) botrovala še neprilagojena hitrost . Med tako vožnjo je voznik začetnik izgubil oblast nad vozilom, trčil v brežino in se z avtomobilom prevrnil na streho," še pove Kos s kranjske policije in doda, da so mu policisti zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog odredili tudi
strokovni pregled.

Nesreča  | Avtor: PU Kranj PU Kranj

Komentarjev 2
  • malonaokoli 09:10 04.maj 2016.

    in ko mlad neizkušen voznik zapelje na šoder ob cesti...nastane tole

  • Avatar čavez
    čavez 13:30 03.maj 2016.

    Ne me J.... a ni bila prevelika hitrost ki je vedno vzrok.