Slovenija
137 ogledov

Tako dobrih pralin še niste jedli/poskusili

Čokoladnica Cukrček Čokoladnica Cukrček
V Čokoladnici Cukrček vas tudi tokrat ne bodo razočarali z bogato ponudbo čokoladnih daril za božič in Silvestrovo. Ste že poskusili njihove božanske praline z okusom cimeta in pomaranče?

S čokoladnimi izdeliki iz Cukrčka boste razvajali tako sebe kot svoje najdražje. Visoko kvalitetna čokolada je ročno narejena po recepturi izkušenih čokoladnih mojstrov. Z dodanimi prazničnimi okusi bo razveselila še tako zahtevne grumane.

Letošnje praznike presenečajo s simpatičnimi čokoladnimi figuricami v obliki božička, Rudolfa, smrekic, zvezdic in ostalih oblik. Čisto vsem je skupno, da so izdelane ročno, z ljubeznijo in strastjo. 

Poskusite lahko tudi pregrešno dobre praline z okusom cimeta, pomaranče, vanilije, koriandra, temnega moussija, vseh prazničnih oblik in pakirane v lični bonbonieri s štirimi do sto pralinami.

Tudi bela vroča čokolada

Za hladne zimske dni pri Cukrčku priporočajo vročo čokolado, ki jo lahko pripravite sami doma. Ponujajo kar dvajset različnih okusov, med drugim tudi priljubljen okus bele čokolade, pomaranče, vanilije in cimeta.

Ljubitelji zdravega načina življenja se lahko posladkajo s suhim sadjem oblitim s temno, mlečno in belo čokolado. Sadje vsebuje veliko vitaminov in hranljivih snovi, s čokolado pa bo takšno sadje slajše. Tako bodo jabloka, marelice, jagode, fige, papaye, hruške, dateljni, ananasi, mangi šli v slast tudi najbolj izbirčnim. Božanskim dobrotam lahko sledite tudi na Facebooku TUKAJ

Čokoladnico Cukrček lahko obiščete na petih lokacijah v Ljubljani

  • Miklošičeva 4,
  • Breg 4,
  • Štefanova 5,
  • Mestni trg 11,
  • Mercator center Ljubljana.

 Podrobne informacije pa  TUKAJ.