Svet
31 ogledov

Dvakrat ušel smrti

Maarten de Jonge twitter @maartenmaleis
Nizozemski kolesar Maarten de Jonge je že drugič za las ušel smrti. Obakrat bi zanj bil usoden let z malezijsko letalsko družbo.

Marca je imel nizozemski kolesar Maarten de Jonge kupljeno letalsko karto za let MH370 malezijske letalske družbe, ki je skrivnostno izginil. V četrtek pa bi de Jonge moral leteti z letalom iste družbe, ki je strmoglavilo nad Ukrajino.

Nizozemec si je obakrat v zadnjem trenutku premislil in ni sedel na letalo, za katerega je imel karto. "Žalostno je, kar se je zgodilo. Zelo mi je žal zaradi žrtev in njihovih sorodnikov, a tako sem vesel, da sem še živ. Kaj lahko bi jaz končal na tem letalu," je dejal de Jonge. 

V četrtek mu je življenje rešila odločitev za cenejši let z letalom, ki je letelo prek Frankfurta. Marca pa se je odločil za spremembo, ker je našel let, ki ni vključeval postanka v Pekingu. 

Tragedija v Ukrajini pa Nizozemca ni odvrnila od tega, da bi odpotoval v Malezijo, kamor je bil namenjen, z malezijsko letalsko družbo. "Ne smeš se preveč sekirati, ker drugače ne prideš nikamor. Dvakrat sem imel srečo, tretjič jo bom tudi imel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.