Magazin > VIP
136 ogledov

Dve smrti: Umrla zvezda serije NCIS in tudi mlad producent

Miguel Ferrer Profimedias
Umrla sta igralec Miguel Ferrer, znan iz serije Preiskovalci na delu: NCIS Los Angeles, in 30-letni producent Matthew Lamothe.

Matthew Lamothe | Avtor: Profimedias Profimedias
Za Ferrerja, bratranca igralca Georgea Clooneyja, je bil usoden rak. Dočakal je le 61 let. "Danes se bodo zgodili veliki zgodovinski dogodki, zato mnogim ne bo znano, da je na isti dan boj z rakom v grlu izgubil Miguel Ferrer. Njegova družina pa ga ne bo pozabila. Zaradi Miguela je bil svet lepši in zabavnejši. Njegova smrt je družino močno prizadela, zato bodo dogodki današnjega dne v primerjavi s to izgubo izgubili težo. Radi te imamo, Miguel,“ je George Clooney zapisal v izjavi za javnost.

Ferrerja smo videli v številnih uspešnih projektih. Med drugim je igral v seriji Preiskovalci na delu: NCIS Los Angeles, Twin Peaks, Crossing Jordan in tudi v RoboCopu.

Producent vzel prevelik odmerek drog?

Šele danes pa se je razvedelo, da je v ponedeljek umrl 30-letni producent Matthew Lamothe. Njegove posmrtne ostanke je na kavču njegovega stanovanja našel upravnik stanovanjskega bloka. V njegovi kuhinji so našli kokain in heroin, zato oblasti predvidevajo, da je bil za 30-letnika usoden prevelik odmerek drog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.