Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Dvoboja Lendero vs. Volčič ne bo

Bine Volčič Miro Majcen
Šov Kmetija: Nov začetek ne bo startal 1. septembra, kot je bilo predvideno.

POP TV je sporočil, da se bo nova sezona resničnostnega šova Gostilna išče šefa začela 1. septembra ob 20. uri. Tudi Planet TV je začetek svojega jesenskega paradnega konja Kmetija: Nov začetek sprva napovedoval za 1. september ob osmi uri zvečer, a so si premislili. Sedaj bo prvič na sporedu 31. avgusta ob 20. uri.

"Programska shema na televiziji je 'živ organizem', naloga programskega oddelka je, da jo pripravlja strokovno, predvsem pa prilagaja gledalcem. Naj pa povemo, da to ni edina sprememba, ki se obeta v septembrski programski shemi Planet TV," so na naše vprašanje, zakaj so si premislili, razložili na Planet TV.

Še preden smo izvedeli, da se gledalcem med šovoma ne bo treba odločati, smo programskega direktorja POP TV Branka Čakarmiša vprašali, ali se boji, da bi Planetov šov Gostilni ukradel gledalce. "Resničnostni šovi na POP TV spadajo med glavno in najbolj priljubljeno televizijsko zabavo, zato jih uvrščamo v program, ko je pred ekrani največ gledalcev. Šov Gostilna išče šefa bo tako kot v prvi in drugi sezoni na sporedu ob 20. uri. Za isti termin so se torej odločili drugi. Verjamemo, da bo Gostilna tudi v tretji sezoni prepričala naše gledalce in jim ponudila zabavo, zanimive vsebinske novosti ter nove kuharske ideje.“

Kateri šov bi gledali, če bi bila na sporedu ob istem času? Glasujte!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.